A fost lansat Twinmotion 2020.2

Noua versiune Twinmotion 2020.2 este acum disponibila! Cu noi functii pentru animatie si faze de proiect, materiale si efecte mai realiste, obiecte inteligente animate, Twinmotion 2020.2 aduce o noua dimensiune vizualizarii arhitecturale in timp real.

Unelte pentru animatie si faze

Usi parametrice, interactive

Au fost adaugate o serie de usi – incluzand usi simple, duble, glisante si incastrate – care se adapteaza automat la deschiderile existente si care pot fi configurate sa se deschida automat la apropierea camerei sau a oamenilor. Usile pot fi modificate cu diferite stiluri, culori, manere sau balamale, ceea ce ofera o gama larga de posibilitati.

Unelte de animatie

Noile unelte pentru animatie va permit sa adaugati o miscare de rotatie sau translatie pentru a anima propriile obiecte, cum ar fi usile, ferestrele sau lifturile. Sunt incluse cateva exemple, precum un carusel pentru copii, o bariera sau o poarta industriala.

Lucru mai usor cu faze

A fost adaugata o unealta de tip timeline pentru lucrul cu faze, ceea ce face mai simpla crearea de animatii video bazate pe fazele de constructie ale unui proiect, sau prezentarea diferitelor variante ale proiectului.

Realism imbunatatit

Apa mai realista

Materialul de tip apa a fost imbunatatit pentru a ilustra mai bine adancimea apei si pentru a imbunatati calitatea randarii, permitand crearea de lacuri, rauri sau piscine mai realiste.

Ploaie si balti mai realiste

Ploaia generata de Twinmotion 2020.2 face ca suprafetele sa apara mai ude si genereaza balti mai realiste, realizand un aspect mai bun al scenelor cu ploaie.

Vopsea auto imbunatatita

Materialul folosit pentru vehiculele incluse in biblioteca are acum un strat transparent care simuleaza lacul aplicat peste vopsea, permitand o simulare mai buna a vopselei auto.

Obiecte de biblioteca noi si actualizate

Arbori din Asia de est

Au fost adaugate 15 tipuri de arbori specifici din China, Japonia si Korea, iar fiecare arbore se poate vizualiza in patru anotimpuri si trei varste. Puteti astfel sa realizati proiecte care reflecta mai precis zona Asiei de est.

Utilaje de constructii noi

Au fost inlocuite unele din utilajele de constructii existente cu versiuni mai detaliate si animate care permit si personalizarea cu logo-ul companiei, pentru vizualizarea mai realista a fazei de constructie.

Avioane personalizabile

Au fost adaugate avioane care pot fi personalizate cu diferite culori sau logo, si la care se aprind luminile la venirea noptii.

Pret si disponibilitate

Daca deja aveti o licenta Twinmotion 2020, aveti dreptul la upgrade gratuit la Twinmotion 2020.2. Il puteti instala gratuit din Epic Games Launcher.

Daca nu aveti deja Twinmotion, nu ratati sansa de a cumpara o licenta cu 25% reducere, pret valabil pana pe 31 decembrie 2020 si care include toate update-urile pana la sfarsitul anului 2021.

Urmariti prezentarea detaliata a noutatilor din Twinmotion 2020.2

Cumpără acum: