Ce este AutoCAD Web?

Modul de a lucra se schimbă. Acum, mai mult decât oricând, se pune un accent sporit pe colaborare, acces ușor și fluxuri de lucru realiste care reflectă noua normalitate. Pentru a sprijini modul de lucru al specialiștilor în domeniu, Autodesk a lansat AutoCAD Web: o nouă propunere care face extrem de ușor să lucrați pe orice dispozitiv, oriunde și oricând.

AutoCAD-Web-cadware-engineering

AutoCAD Web este un abonament care vă oferă acces la AutoCAD, atât pe web, cât și pe mobil. Acesta oferă posibilități esențiale de desenare și proiectare pentru nevoile zilnice.

Noua ofertă permite accesul la fluxuri de lucru colaborative prin care puteți să reuniți echipe pentru a revizui și edita desene CAD, indiferent unde se află aceste echipe. AutoCAD Web este o soluție CAD bazată pe cloud care vă permite să vizualizați, să editați și să partajați desene din browser sau dispozitivul vostru mobil fără a fi necesar să instalați vreun software pe computer.

Ce puteți face cu AutoCAD Web

Cu AutoCAD Web puteți să simplificați fluxurile de lucru prin deschiderea fișierelor DWG direct în AutoCAD pe web sau pe mobil din Autodesk Drive, Autodesk Docs, Microsoft OneDrive, Box, Dropbox sau Google Drive. AutoCAD Web oferă funcționalități suplimentare care depășesc ceea ce este disponibil în DWG TrueView și în alte aplicații gratuite Autodesk de vizualizare DWG.

Ce-puteti-face-cu-AutoCAD-web-cadware

AutoCAD Web vă oferă acces la comenzile de bază de desenare pe care le-ați aștepta de la AutoCAD: luați măsurători și adăugați dimensiuni la desene, creați și modificați blocuri, organizați desene cu layere, afișați referințe externe, folosiți puncte grips și multe altele.

AutoCAD-web-si-mobil-cadware-engineering

Când sunteți departe de birou, utilizați una dintre numeroasele funcționalități-cheie ale AutoCAD de pe web pentru a vă edita desenele, cum ar fi Trace, care vă permite să revizuiți și să adăugați feedback direct la fișierele voastre DWG fără a modifica desenul existent.

Apoi, cu AutoCAD pe mobil, puteți merge spre locul de muncă și marca schimbările direct de pe dispozitiv, fără o conexiune la internet, și să sincronizați mai târziu ceea ce ați lucrat, permițându-vă să luați desenele CAD cu voi pe teren și nu numai.

AutoCAD Web vă permite să vă duceți la bun sfârșit munca, indiferent cum alegeți să o faceți. Conectați-vă la web.autocad.com sau instalați aplicația mobilă și lucrați direct de pe dispozitiv. Puteți încerca AutoCAD Web varianta gratuită pentru 30 de zile (free trial).

abonament-AutoCAD-web-cadware-engineering

Accesul la AutoCAD pe web și pe mobil este, de asemenea, inclus în abonamentul AutoCAD sau AutoCAD LT. După achiziționarea unui abonament AutoCAD Web, vă puteți loga pe website sau puteți descărca aplicația mobilă din Google Play, Apple sau Microsoft.