Autodesk lanseaza Industry Collections

La 1 august 2016 Autodesk a lansat noile pachete Autodesk Industry Collections, oferind o noua modalitate convenabila si flexibila de abonare la o gama larga de aplicatii Autodesk esentiale fiecarei industrii.

Noile colectii asigura acces continuu la cele mai noi versiuni de software si abonamente pe perioade flexibile, cat si acces la mai multe servicii cloud, suport tehnic si unelte de administrare. In completarea colectiilor, pentru a raspunde unor nevoi specifice, clientii se pot abona la programe individuale sau servicii cloud, precum solutii pentru simulare sau data management.

Colectiile Autodesk sunt disponibile ca abonamente pe diferite perioade si cu optiuni de acces single-user sau multi-user.

Sunt acum disponibile abonamente la urmatoarele colectii:

  • Architecture, Engineering & Construction Collection – Un pachet BIM complet pentru arhitectura, infrastructura si constructii. Programele principale includ Revit, AutoCAD si AutoCAD Civil 3D.
  • Product Design Collection – Un pachet esential de instrumente pentru design si inginerie pentru produse si linii de productie. Principalele programe incluse sunt Inventor Professional, AutoCAD, Navisworks Manage, dar si cel mai nou program bazat pe tehnologia cloud – Fusion 360.
  • Media & Entertainment Collection – Un set complet de unelte de animatie 3D pentru artisti in efecte vizuale si dezvoltatori de jocuri. Produsele principale includ Maya si 3ds Max.

Odata cu introducerea Industry Collections, Autodesk nu va mai comercializa Suitele Autodesk. Cu toate acestea, clientii cu abonamente sau mentenante valabile vor continua sa primeasca update-uri.

Descoperiti noile colectii Autodesk si contactati-ne pentru intrebari sau oferte.