CADWARE Engineering a prezentat solutiile Autodesk si BIM la primul eveniment Zeppelin din 2017

Miercuri, 29 martie 2017, am participat la un eveniment de networking aparte, organizat de cunoscuta revista de arhitectura si cultura urbana Zeppelin.

Desfasurat la sediul redactiei Zeppelin, din cladirea Concrete House – o constructie architecturala unica in Romania, din categoria eco -, evenimentul a continuat initiativa lansata in 2016, prin care publicatia faciliteaza relationarea dintre arhitecti si sponsori, oferindu-le prilejul de a se cunoaste si socializa in cadrul unor intalniri de networking in cerc inchis, dedicate exclusiv arhitectilor practicanti si birourilor de proiectare pe care acestia le reprezinta.

Cu acest prilej, am sustinut o prezentare a produselor Autodesk specializate pentru arhitectura si colaborare (Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection, BIM 360 Team si BIM 360 Glue), precum si o prezentare a serviciilor si cursurilor Building Information Modelling pe care noi, echipa CADWARE Engineering, le oferim.

Totodata, am participat la actiunile de networking organizate de gazde, bucurosi sa revedem colegi de breasla si sa cunoastem profesionisti interesati de domeniul arhitecturii si al proiectarii asistate de calculator (CAD).

Astfel de intalniri vor avea loc pe parcursul lunilor martie, iunie, septembrie si decembrie 2017, respectiv la aparitia fiecarui numar nou al revistei Zeppelin.