CADWARE Engineering și GRAPHISOFT semnează un parteneriat pentru distribuția programului Archicad în România

[Bucuresti], [1.08.2023]

CADWARE Engineering, compania cu peste 15 ani experienta în furnizarea soluțiilor software pentru arhitectură și construcții din România, anunță semnarea unui parteneriat strategic cu GRAPHISOFT, lider global în dezvoltarea software-ului de arhitectură și proiectare 3D. Acest parteneriat marchează începutul unei colaborări puternice ce are ca scop distribuția programului Archicad si programelor de colaborare BIM din portfoliul Graphisoft în România, aducând profesioniștilor din domeniul construcțiilor cele mai avansate și performante instrumente de proiectare arhitecturală. Prin colaborarea strânsă dintre CADWARE Engineering și GRAPHISOFT, arhitecții, inginerii și profesioniștii din industria construcțiilor din România vor avea acces la cele mai avansate instrumente de proiectare arhitecturală, care vor îmbunătăți eficiența și calitatea lucrărilor lor. Archicad este recunoscut la nivel mondial pentru funcționalitatea sa de vârf, ușurința în utilizare și capacitatea de a realiza modele 3D complexe, oferind astfel profesioniștilor din domeniul construcțiilor o perspectivă completă asupra proiectelor lor.

CADWARE Engineering are o vastă experiență în distribuția și implementarea soluțiilor software pentru arhitectură și construcții, în timp ce GRAPHISOFT se bucură de o reputație impecabilă în domeniul dezvoltării software-ului de arhitectură, cu peste 40 de ani de experiență în industrie. Această colaborare strategică va aduce beneficii semnificative clienților din România, prin oferirea de suport tehnic de înaltă calitate, training și consultanță pentru utilizarea optimă a Archicad.

Prin parteneriatul cu GRAPHISOFT, CADWARE Engineering își consolidează poziția de furnizor de top în domeniul software-ului pentru arhitectură și construcții în România. Compania rămâne angajată să ofere cele mai avansate soluții și servicii, contribuind astfel la dezvoltarea continuă a industriei construcțiilor și la creșterea competențelor profesionale ale specialiștilor din domeniu.

Pentru mai multe informații despre parteneriatul dintre CADWARE Engineering și GRAPHISOFT și despre produsele și serviciile oferite, vă rugăm să vizitați site-ul www.cadware.ro sau să contactați echipa noastră la adresa de e-mail office@cadware.ro.

Despre CADWARE Engineering: CADWARE Engineering este o companie specializata în furnizarea de soluții software de înaltă performanță pentru arhitectură și construcții. Compania oferă consultanță, distribuție, training și suport tehnic pentru o gamă largă de produse software specializate, contribuind la creșterea eficienței și calității proiectelor în industria construcțiilor.

Despre GRAPHISOFT: GRAPHISOFT este lider global în dezvoltarea software-ului de arhitectură și proiectare 3D. Cu peste 40 de ani de experiență în industrie, GRAPHISOFT oferă soluții inovatoare și avansate tehnologic, menite să îmbunătățească procesul de proiectare și construcție în domeniul arhitecturii și construcțiilor. Archicad, produsul emblematic al companiei, este recunoscut la nivel mondial pentru funcționalitatea sa de vârf și ușurința în utilizare.