Ce este nou în ReCap Pro 2023

Autodesk ReCap Pro continuă să fie îmbunătățit, iar acest update cu siguranță a fost așteptat. Programul a oferit mereu profesioniștilor AEC cea mai bună experiență pentru capacitățile de gestionare, înregistrare și vizualizare a datelor de captare a realității proiectului.

Anul trecut, a fost oferită posibilitatea de a partaja imagini RealView 360 prin mediul cloud Autodesk. După manifestarea unui interes crescut față de această capacitate și pe baza solicitărilor utilizatorilor, acum este posibilă partajarea de date din norul de puncte în cloud-ul Autodesk.

Autodesk Docs point cloud viewer

Cu ReCap Pro 2023 puteți acum partaja cu alți utilizatori date mari ale proiectelor de captare a realității prin Autodesk Docs pentru a facilita vizualizări, prezentări și fluxuri de lucru de revizuire mai eficiente pe teren. Odată publicate, puteți vizualiza și marca nori de puncte și 360 RealViews ale acestor proiecte într-un browser. Această capacitate este o completare excelentă și o bază pentru fluxurile de lucru bazate pe cloud pentru datele de captare a realității.

Un flux de lucru mai puternic de coordonare a designului

Această capacitate bazată pe cloud și susținută de browser ajută la extinderea proceselor de captare a realității la programele de creație pe care le utilizați în fiecare zi, cum ar fi Civil 3D și Revit. De asemenea, acceptă posibilitățile de revizuire/comentare Forge, cum ar fi instrumente de măsurare, instrumente de adnotare, partajare și sincronizare, oferind capacități puternice de coordonare a proiectelor care ajută la menținerea părților interesate din proiect pe aceeași pagină.

Ce este nou în ReCap Pro 2023

Remedieri de erori, îmbunătățiri de securitate și performanță

Funcționalități noi

Au fost aduse îmbunătățiri ratei de îmbinare a imaginii ReCap, permițând detectarea caracteristicilor din mai multe imagini din setul de imagini.

Publicați nori de puncte în Autodesk Docs

Publicați proiecte nori de puncte pe unitățile conectate Autodesk, de exemplu Autodesk Docs sau Autodesk Construction Cloud (ACC) și colaborați pe vederi 3D din norul de puncte și RealViews în browser.

Ce-este-nou-in-ReCap-Pro-2023-cadware-engineering

 

Automatic Target Extraction (Extragerea automată a țintei)

Automatic target extraction (ATE) permite identificarea și adăugarea automată a țintelor. După ce o țintă este adăugată, țintele care se potrivesc din scanările învecinate sunt extrase automat.

Ce-este-nou-in-ReCap-Pro-2023-cadware

Eliminați puncte din RealView

Puteți șterge nori de puncte din scanare dintr-o vedere 3D. După ștergere, puteți optimiza scanarea pentru a ascunde norul de puncte șters.

ReCap-Pro-2023-cadware-engineering

Scan to Mesh

Transformați-vă norul de puncte într-un mesh cu opțiunea scan-to-mesh pentru utilizare în produsele de design Autodesk.

ReCap-Pro-2023-cadware

Exportați imagini RealView

Acum puteți selecta mai multe locații de scanare în Project Navigator pentru a modifica vizibilitatea unei scanări și a exporta imagini RealView.

Autodesk-ReCap-Pro-cadware-engineering

Selecția multiplă este acceptată în timp ce se modifică vizibilitatea scanării în Project Navigator

Acum puteți selecta mai multe scanări în Project Navigator pentru a modifica vizibilitatea scanărilor.

 Functionalitati-noi-ReCap-Pro-cadware-engineering

Canvas User Coordinate System Set și Reset

Acum puteți specifica un User Coordinate System folosind instrumente accesibile din ViewCube.

Imbunatatiri-ReCap-Pro-cadware-engineering

Specificați unitatea de scanare brută când importați scanări cu setări avansate

La importarea unei scanări puteți utiliza acum setările avansate pentru a schimba unitatea. Setarea de import va fi aplicată scanării brute de intrare. Această setare de import nu afectează setarea implicită a unității de proiect.

Imbunatatiri-ReCap-Pro-cadware

Specificați unitățile implicite în Recap Pro

Acum puteți specifica unități implicite la unitățile existente, cum ar fi feet sau inches (inci).

Functionalitati-noi-ReCap-Pro-cadware

Îmbunătățiri la Overview Map și RealView Workflow

Acum puteți vizualiza RealView și harta de deasupra una lângă alta. De asemenea, puteți comuta înainte și înapoi între vederi.

noutati-ReCap-Pro_cadware