Ce este nou în Revit 2023

Vă întrebați ce oferă noua versiune Revit 2023? Performanță mai bună, mai multe funcționalități pentru creșterea productivității – adăugate în urma solicitărilor utilizatorilor – și moduri mai inteligente de a lucra cu date, atât pe desktop, cât și în cloud.

Cu această versiune, Revit devine mai performant, mai intuitiv și mai adaptat modului în care lucrați. Programul este îmbunătățit continuu în funcție de nevoile utilizatorilor din toată lumea. Sunt multe lucruri de descoperit în Revit 2023 după cum veți vedea în rândurile următoare:

Ce este nou în Revit 2023. Instrumentele de modelare și documentare sunt extinse și ajustate

La fel ca și cea anterioară, versiunea 2023 oferă multiple îmbunătățiri care vizează designul către fluxurile de lucru de documentare. Filtrarea după sheet în lista de cantități, de exemplu, este o completare importantă pentru a vă asigura că datele corecte sunt incluse în seturile voastre de documentare. Și listele de cantități continuă să fie dezvoltate, cu formatare condiționată adăugată la listele-cheie pentru familii și tipuri. Veți descoperi, de asemenea, noi funcționalități de a controla afișarea și etichetarea elementelor deplasate, oferind mai multă claritate adnotărilor complexe. Vizualizarea filtrelor, mai multe categorii care pot fi tăiate și un nou instrument Measure în 3D – toate acestea sunt în Revit 2023 și marchează progresul cert al programului ca un instrument profesional de muncă de calitate, de la proiectare și până la documentare.

Mai multă flexibilitate și control pentru inginerii structuriști cu modelarea analitică reînnoită

Mai multă viteză, versatilitatea de care e nevoie și controlul calității, totul conduce către un nou flux de lucru de modelare analitică pentru inginerii structuriști. Modelați în context cu vederi 2D și 3D pentru a defini intenția de proiectare în mod independent de modelul fizic sau începeți cu o abordare parametrică, pentru a dezvolta modelul analitic din cerințele de inginerie pentru clădiri, structuri de acoperiș, pavilioane, scări și altele. Cu mai multe automatizări pentru bibliotecile de elemente din oțel și multe îmbunătățiri pentru armatură, inclusiv plasarea adaptivă și vizualizare mai bună, Revit 2023 reprezintă un set de instrumente tot mai complet pentru inginerii structuriști.

Analiza încărcării bazată pe plan pentru inginerii electricieni înseamnă economie de timp în fazele incipiente ale unui proiect

Un nou flux de lucru de analiză electrică introdus în Revit 2023 a fost creat pentru a utiliza DWG-uri, PDF-uri sau modele Revit conectate ca bază pentru măsurarea încărcării în Revit. Aceste instrumente de măsurare a încărcării, împreună cu noile capacități de definire conceptuală a elementelor sistemului electric vă permit să determinați încărcarea preliminară a clădirii și încărcarea componentelor principale ale echipamentelor direct în Revit.

Fidelitate mai bună a datelor, de la crearea formularelor la documentare, cu schița 3D în Revit și FormIt Pro.

Fluxul de lucru de la FormIt Pro la Revit 3D Sketch conectează crearea manuală și automată a formelor în FormIt Pro la elementele de bază ale dezvoltării designului și documentației în Revit. Economisiți timp de modelare și modificare și profitați de analiza inițială pentru a evalua și a face ușor trecerea conceptelor de design în livrabile de proiectare.

Datele BIM partajate, cu Revit 2023 și Autodesk Docs

Noile funcționalități din Autodesk Docs deschid datele Revit la noi posibilități pentru colaborare, interoperabilitate și automatizare. Revit 2023 oferă noi modalități de gestionare și partajare a datelor cu Data Exchanges în Autodesk Docs. Două fluxuri de lucru debutează cu Revit 2023: un flux de lucru de la arhitectură la fabricație între Revit și Inventor și, în curând, o conexiune Revit la Microsoft Power Automate care aduce datele de proiectare în zona business process automation în cadrul ecosistemului de aplicații Microsoft. Aceste fluxuri noi de lucru, împreună cu introducerea Revit Parameter Service deschid calea către o gestionare a datelor mai eficientă, la timp și mai sigură cu colecția AEC.

Descoperiți un aspect nou al Generative Design, Dynamo Player și Dynamo 2.13

O reîmprospătare vizuală asigură coerență în Generative Design și Dynamo Player, menită să le ofere mai mult succes atât designerilor/proiectanților începători, cât și celor cu experiență. Modernizarea interfeței la Generative Design și Dynamo Player include slidere, casete de introducere numerică, mai multe descrieri în meniu, ajutor pentru găsirea mai ușoară a produselor și suport. Dynamo 2.13 incude upgrade-uri pentru Groups, scrollare pentru Wires și capacitatea de a fixa, urmări și organiza noduri și grafice.