Noutăți la V-Ray 6 for SketchUp și V-Ray 6 for Rhino

Descoperiți noi fluxuri de lucru de vizualizare AEC cu V-Ray 6 for SketchUp și V-Ray 6 for Rhino. Acum vă puteți eficientiza munca la proiectele la care lucrați cu transferul de scene din Enscape în V-Ray fără bătăi de cap. La acestea se adaugă noi modalități de a crea randări uimitoare și de colaborare cu colegii și clienții.

De curând au fost lansate V-Ray 6 for SketchUp și V-Ray 6 for Rhino, iar printre funcțiile noi inedite menționăm transferul fără efort a scenelor Enscape în V-Ray. Acum, arhitecții, designerii și artiștii pot lucra împreună într-un mod fluid pentru a duce proiectele la cel mai înalt nivel posibil de fotorealism, economisind timp și păstrând deciziile de proiectare.

În plus, cu Chaos Cloud Collaboration vă puteți împărtăși progresul cu alți colegi și puteți obține feedback pe munca voastră. Configurați orice cer înnorat într-o interfață prietenoasă și cu consum mic de memorie cu noul sistem de nori. Creați modele geometrice complexe pentru materiale ca un profesionist cu V-Ray Enmesh. Nu în ultimul rând, adăugați mai mult realism proiectelor voastre cu noi layere de materiale.

Ce este nou la V-Ray 6 for SketchUp

Când sunteți gata să obțineți randări și animații fotorealiste, V-Ray face totul. Acum, V-Ray 6 for SketchUp vă permite să realizați mult mai multe lucruri. Noile instrumente puternice vă permit să creați modele geometrice detaliate și ceruri personalizate spectaculoase. Materialele noi și îmbunătățite sporesc viteza de randare și realismul. Apoi colaborarea în cloud și compatibilitatea Enscape reunesc echipele ca niciodată înainte.

Unificați-vă fluxul de lucru

În fiecare etapă a proiectului vostru, de la proiectarea inițială și până la livrarea finală, V-Ray 6 for SketchUp oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a vizualiza și a colabora în fiecare etapă.

Compatibilitate Enscape – V-Ray

Dacă utilizați Enscape cu SketchUp, iată o veste bună pentru voi. V-Ray 6 for SketchUp citește acum scenele Enscape direct, inclusiv materiale și lumini, astfel puteți să proiectați în timp real și apoi să randați în V-Ray atunci când sunteți gata să vă duceți vizualizările la nivelul următor.

Obțineți tot ce este mai bun de la ambele aplicații cu această nouă compatibilitate – viteza și simplitatea Enscape și puterea și realismul V-Ray.

V-Ray-6-for-SketchUp-cadware-engineering

Evaluați randările cu oricine, oriunde

Partajarea randărilor este ușoară cu Chaos Cloud Collaboration. Chiar din frame-buffer puteți încărca randări V-Ray în cloud și le puteți revizui cu oricine de oriunde. Colaborarea în cloud vă permite să primiți feedback într-un singur loc, astfel încât să puteți menține proiectele pe un făgaș bun și să obțineți aprobări mai rapid.

cloud-collaboration-v-ray-cadware-engineering

Instrumente noi puternice

Transformați fluxurile de lucru 3D avansate într-o muncă de proiectare intuitivă cu instrumente puternice.

Nori procedurali

Acum puteți adăuga nori la soarele și cerul din V-Ray! De la parțial înnorat și până la înnorat, puteți crea orice tip de cer doriți. Puteți chiar să adăugați iluminare de volum și să randați animații time-lapse.

V-Ray Enmesh

V-Ray Enmesh este instrumentul perfect pentru a crea modele geometrice detaliate. Este ideal pentru țesături, garduri, panouri, plăci ceramice și orice implică repetiție. De asemenea, este ușor de utilizat și eficient din punctul de vedere al memoriei.

Lumină Finite Dome

Luminile V-Ray Dome au acum opțiunea nouă Finite pentru a le oferi o dimensiune fizică. Astfel ajută obiectele să se integreze mai bine cu mediul lor de iluminare bazat pe imagine.

V-Ray-for-SketchUp-cadware-engineering

Materiale noi și îmbunătățite

Mai mult control și mai mult realism decât înainte.

Opțiuni mai bune pentru murdărie

Noile comenzi pentru adăugarea și eliminarea obiectelor vă permit să plasați murdăria exact acolo unde doriți.

Materiale translucide îmbunătățite

Materialele translucide pot fi acum randate mai rapid decât înainte datorită opțiunii subsurface scattering în V-Ray Material.

Materiale irizate

Creați materiale irizate precum bule de săpun cu noul layer Thin Film al V-Ray Material.

Reflexii mai precise

Folosind o nouă metodă de conservare a energiei, materialele reflectorizante aspre sunt randate mai precis.

Ce este nou la V-Ray 6 for Rhino

V-Ray 6 vă permite să profitați de modalități noi și mai bune de a colabora cu colegii și clienții. Acum puteți să transferați o scenă Enscape în V-Ray și să obțineți fotorealism. De asemenea, vă puteți împărtăși munca cu ceilalți și să obțineți feedback cu Chaos Cloud Collaboration. Puteți să adăugați nori personalizați și să creați timelapse-uri uimitoare cu noul sistem cloud. Nu în ultimul rând, puteți crea materiale mai complexe și mai realiste cu doar câteva clickuri.

Colaborare la un alt nivel

Colaborați fără limite cu colegii care lucrează în diferite etape de proiectare sau cu clienți din alte colțuri ale lumii.

Compatibilitate V-Ray și Enscape

În prezent, puteți transfera scenele Enscape în timp real în programul de randare fotorealist V-Ray și să deblocați cel mai puternic motor de vizualizare al AEC. Modelele, luminile și materialele Enscape 3D sunt pe deplin susținute de V-Ray, astfel încât proiectele voastre să se dezvolte ușor, cu o colaborare fără probleme între designeri și specialiști în vizualizare.

Colaborare Chaos Cloud

Obțineți feedback într-un mod simplu cu Chaos Cloud Collaboration. Partajați-vă direct imaginile și panoramele din V-Ray Frame Buffer colegilor și clienților de oriunde în lume.

Materiale îmbunătățite

Adăugați un nou nivel de realism materialelor voastre.

Textură

Adăugați rapid și ușor realism scenelor voastre prin diferite efecte sau prin aplicarea texturilor în funcție de distanța lor față de alte elemente. Creați pete de mucegai sub conducte de scurgere sau o potecă prin gazon.

V-Ray-6-for-Rhino-cadware-engineering

Textură de murdărie îmbunătățită

Obțineți mai mult control atunci când creați murdărie în scena voastră adăugând sau excluzând obiecte.

Materiale translucide mai bune

Odată cu îmbunătățirea subsurface scattering în V-Ray Material, este mai rapid să randați materiale translucide, cum ar fi marmură și sticlă mată.

Materiale irizate

Scurgerile de ulei, bulele de săpun și alte suprafețe irizate sunt ușor de realizat cu noua opțiune Thin Film a V-Ray Material.

Reflexii mai precise

Noua tehnică de conservare a energiei a V-Ray 6 oferă rezultate mai precise din metale și materiale reflectorizante aspre.