INNOCONSTRUCT 2022 – conferință dedicată inovării și digitalizării industriei construcțiilor din România

CADWARE Engineering va participa ca sponsor la INNOCONSTRUCT 2022, cea mai importantă conferință internațională dedicată inovării și digitalizării industriei construcțiilor din România. Evenimentul este organizat de Clusterul TEC (Technology Enabled Construction) și se desfășoară în perioada 12-13 mai, la Hotel Pullman din București.

Cele două zile ale conferinței acoperă atât studii de caz, cât și aspecte mai generale ale subiectului principal, într-o sesiune plenară, în prima zi, și subiecte specifice, care vor fi dezbătute mai profund, sub forma unor mese rotunde, în cea de-a doua zi.

Conferința reunește universități, companii mari și IMM-uri din diferite segmente ale industriei, dar și din industria IT, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai guvernului, autorităților regionale și ONG-uri relevante, clustere din construcții și IT din diferite state membre și reprezentanți ai unor corpuri de experți și rețele profesionale din România și din afara țării.

Cea de-a doua ediție a INNOCONSTRUCT va fi organizată atât offline, cât și online. Se estimează 200 de participanți la fața locului și o audiență de cel puțin 300 de participanți online. De asemenea, se va asigura traducerea simultană pentru limba română și limba engleză.

Mai multe detalii despre conferință sunt disponibile aici:

https://www.innoconstruct.ro/ro/