Software masuratori topografice Aplitop TcpGPS for Android

515,00 1.035,00  +TVA

Aplitop TcpGPS for Android a fost creată pentru munca pe teren. Aplicația permite utilizatorului să realizeze sondaje și să utilizeze o gamă largă de receptoare GNSS, integrate în colectorul de date sau conectate prin Bluetooth. Aplicația are mai multe opțiuni pentru măsurarea și trasarea parcelelor, terenurilor și lucrărilor liniare, utilizând hărți de bază, precum și servicii de cartografie și hărți web.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Aplitop TcpGPS for Android – hărți de bază

Despre Aplitop TcpGPS for Android. Se utilizează hărți de bază ESRI TM cu acoperire globală, care pot fi afișate stradal, prin satelit sau topografic. Fișierele cartografice pot fi, de asemenea, încărcate din cloud sau stocare internă, precum și servicii de hărți web (WMS) furnizate de autoritățile oficiale.

Programul include setul de date de parametri geodezici EPSG, permițând lucrul cu diferite sisteme de referință de coordonate organizate de țări. De asemenea, pot fi definite sistemele locale.

Survey_cadware-engineering

Aplitop TcpGPS for Android – topografie

Aplicația permite măsurarea punctelor topografice prin simpla atingere a unui buton. Imagini, note vocale și coduri opționale pot fi atașate la fiecare punct. Măsurătoarea continuă permite înregistrarea automată a punctelor, oferind o distanță sau un interval de timp.

Punctele și datele brute pot fi exportate în diferite formate. Chiar și informațiile pot fi sincronizate cu Google Drive TM.

topografie-cadware-engineering

Trasări cu Aplitop TcpGPS for Android

Punctele sau liniile de trasat pot fi selectate grafic sau folosind anumite criterii. Aplicația oferă diferite tipuri de ajutor, cum ar fi o hartă, o busolă sau o realitate augmentată. În toate cazurile, un sistem vocal informează utilizatorul despre apropierea de țintă.

Versiune profesională

TcpGPS este foarte util pentru drumuri, căi ferate și proiecte civile în general. Acesta permite importul de fișiere în LandXML și alte formate. Puncte precum marginile drumului sau borduri pot fi trasate. De asemenea, sunt oferite și opțiuni de control al pantei.

Software-ul generează modelul de teren digital și contururi din puncte și linii de constrângere opționale. De asemenea, puteți compara cota curentă cu cea a unei suprafețe de referință.

Road-Stakeout_cadware-engineering

Receptoare GNSS

TcpGPS permite conectarea cu ușurință la o gamă largă de receptoare GNSS, integrate în dispozitive, cât și externe, conectate prin Bluetooth. Sunt acceptate GPS, GLONASS, Beidou, Galileo și SBAS. Status Bar arată în timp real tipul poziției, precizii, status Bluetooth.

Surfaces_survey-cadware-engineering

Cerinte de sistem

Sistem de operare: Android ™ 6.0 sau mai nou

Memorie RAM: Minimum 2 GB

Dimensiune ecran: recomandată de 5″ sau mai mare

Senzori: recomandat: Magnetometru și Accelerometru

Conectivitate: GPS, Bluetooth, Internet

Hărți de bază: DXF, DWG, forme

Dispozitiv: Smartphone sau tabletă de gamă medie-high

GPU: Performanță înaltă – Mali-T88o MP12, Adreno 530 sau mai mare

Receptor GNSS: Compatibil cu standardul NMEA 0183.

Programul vă permite, de asemenea, să configurați un număr de mărci și modele de receptoare GNSS în diferite moduri de lucru.

Citiți mai multe pe: https://bit.ly/3bOg4Bz

Back to Top
×