Software topografie Aplitop TcpTunnel

485,00 1.314,00  +TVA

TcpTunnel este o aplicație care se folosește în măsurare și proiectare tuneluri și poate fi instalat într-o gamă largă de stații totale motorizate sau într-un colector de date.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Descriere Aplitop TcpTunnel

TcpTunnel poate fi instalat pe o gamă largă de stații totale motorizate sau  colectoare de date.

Secțiunile transversale sunt măsurate automat, oferind pur și simplu intervalul dorit și numărul de puncte per profil. Aplitop TcpTunnel arată secțiunea teoretică și măsurată a tunelului, cu vederi de sus și din față, afișând zone de infra și supra-excavare.

Aplicația are funcții pentru stabilirea profilelor din față, pavaj sau sectiunile din tunel, verificarea punctelor de control, calcularea suprafețelor etc.

Definirea proiectului

Fiecare proiect este definit de super elevații orizontale și verticale și șabloane de tunel. De asemenea, poate fi convertit dintr-un desen CAD, definit de parametri sau puncte măsurate cu stația totală.

Aplitop-TcpTunnel-cadware-engineering

Poziționare și orientare

Ca o etapă anterioară pentru măsurători și debut, stația ar trebui orientată prin coordonate, unghiuri sau intersectii inapoi. Utilizatorul poate alege între coordonatele proiectate local și UTM.

Măsurarea secțiunii transversale

Tcp Tunnel  efectuează măsurarea automată nesupravegheată a secțiunii transversale pentru fiecare stație, definită de unghi, lungimea arcului sau diferente de înălțime. Punctele singulare/unice și terasamentul pot fi măsurate. De asemenea, se pot defini și zone de excludere.

TcpTunnel-Setting-out-cross-sections-cadware

Topografie

Programul permite stabilirea frontului de excavare, a punctelor secțiunii transversale a tunelului, a suprafeței drumului, a șuruburilor și a punctelor fișierului de coordonate. Oferă informații despre diferența de altitudine comparativ cu punctul teoretic.

TcpTunnel-cadware-engineering

Aplitop TcpTunnel – Calculul suprafețelor

Aplicația permite compararea teoretică din punct de vedere grafic și alinierea secțiunilor transversale măsurate, arătând în diferite culori zonele de sub-excavare și supra-excavare cu valorile lor pentru fiecare secțiune transversală.

Utilități Aplitop TcpTunnel

Alte instrumente disponibile sunt analiza punctelor peste aliniament, calculul distanței și zonelor/suprafețelor și setările instrumentului. Programul are control deplin asupra stației totale, inclusiv compensatorul, indicatorul, măsurarea cu sau fără prismă și starea bateriei, care sunt monitorizate constant.

 

Cerinte de sistem

Necesită licență pentru aplicația TcpTunnel CAD.

Dispozitive acceptate: Dispozitive mobile cu procesor ARM și sistem de operare Microsoft Windows CE / Mobile versiunea 4 sau o versiune mai nouă

Stații totale acceptate: Aplicația este compatibilă cu diferite modele ale următoarelor mărci: Geodimeter, Geomax, Leica, Nikon, Pentax, Sokkia, Spectra, Topcon, Trimble.

Back to Top
×