Software arhitectura Autodesk Revit LT 2024

535,00 565,00  +TVA

Incepeti sa utilizati un instrument 3D intuitiv care va ajuta sa livrati proiecte si documentatii mai precise si de mai buna calitate. Autodesk Revit LT este o solutie eficienta si accesibila pentru arhitectii care doresc sa faca trecerea spre Building Information Modeling (BIM).

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Lucrati cu un model unic, coordonat
In Autodesk Revit LT, toate informatiile de proiectare sunt stocate intr-un model unic, coordonat, oferindu-va posibilitatea de a genera instantaneu listele, foi de desen, vederi 2D si 3D direct din modelul 3D. Reviziile proiectului sunt actualizate automat in fiecare vedere.

Generati in mod automat liste de cantitati
Automatizati crearea de liste si cantitati, in scopul de a transmite mai usor datele si de a imbunatati precizia costurilor si a cantitatilor. Modificarile aduse unei vederi sau liste se reflecta automat in toate celelalte vederi ale modelului, cum ar fi planuri, sectiuni sau fatade.

Creati randari fotorealiste
Realizati randari cu ajutorul serviciului cloud Autodesk 360 Rendering, direct din interfata Revit LT. Autodesk 360 Rendering va permite sa realizati randari fotorealiste fara sa intrerupeti lucrul.

Livrati proiectele in formatul DWG
Puteti exporta proiectele in formatul DWG utilizand Autodesk Revit LT. Aplicatia sprijina modul de lucru al multor firme de a realiza fisiere DWG bine organizate si precise, respectand layerele, liniile, hasurile si fonturile, pentru a colabora mai usor cu partenerii si a accelera procesul de realizare a documentatiei.

Aplicatia Revit LT este disponibila si in cadrul suitei AutoCAD Revit LT Suite, impreuna cu AutoCAD LT.

Cerinte de sistem

 • Microsoft Windows 10, 64-bit
 • Procesor single-core sau multi-core, Intel Pentium, Xeon, sau seria i sau echivalent AMD cu tehnologie SSE2 si cu cea mai mare viteza accesibila.
 • 8 GB RAM (16 GB recomandat)
 • 30 GB spatiu liber pe hard-disk
 • Monitor cu rezolutie 1680 x 1050 si placa grafica 24-bit color (recomandat placa grafica dedicata cu accelerare hardware si suport pentru Microsoft DirectX 11 sau mai nou si Shader Model 5 pentru grafica avansata)
 • Windows Internet Explorer 10 (sau mai nou)
 • Conexiune Internet pentru download si activare

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

 • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
 • suport tehnic la Autodesk
 • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
 • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×