Pachet iToo Forest Pack + RailClone

450,00  +TVA

Pachetul include ambele plugin-uri pentru 3ds Max: Forest Pack – cel mai popular plugin din lume de distribuire aleatorie a elementelor si RailClone – pentru a crea obiecte procedurale sofisticate.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Descriere

Forest Pack

Nenumărate studiouri din întreaga lume se bazează pe algoritmii testați de producție și umbrire ai lui Forest Pack pentru a reda scene cu un număr practic nelimitat de obiecte și poligoane, toate fără a pune presiune pe resursele computerului.

Simulați modele de distribuție naturală și profitați la maximum de activele voastre, utilizând instrumente avansate de cartografiere și distribuire aleatoare, sau faceți setări cu control granular asupra fiecărui aspect al pluginului.

forestpack-cadware

Principalele caracteristici ale pluginului Forest Pack

Rapid

Forest Pack este complet multi-threaded și foarte bine optimizat pentru viteză și eficiență. O scenă tipică poate folosi fără efort peste 100.000 de obiecte fiecare cu 1 milion de poligoane și le redă în doar câteva minute.

Interactiv

Modul de afișare Point Cloud previzualizează fidel obiectele multiplicate și distribuite în ferestrele de vizualizare așa cum vor apărea în randare. Uimitor de rapidă, această caracteristică vă permite să mutați și să editați elemente în timp real, menținând în același timp o previzualizare exactă a scenelor.

Zone parametrice

Din momentul în care alegeți o zonă de distribuire, Forest Pack este complet parametric. Fără editare distructivă, luați decizii de proiectare în orice moment și vedeți rezultatele instantaneu.

Natural

Recreați varietatea nelimitată găsită în natură, cu capacitatea de a distribui aleatoriu obiectele, transformările, animațiile, texturile și nuanțele. De asemenea, este posibilă și mimarea unor patternuri de creștere naturală folosind funcția inovatoare Clusters.

Precis

Controlul hărților atunci când aveți nevoie. Controlați parametrii utilizând hărți și expresii sau utilizați funcția “Tree Editor” pentru a distribui de-a lungul spline-urilor, pe marcaje sau chiar pentru a edita și plasa obiecte individuale.

Gata de folosire

Utilizați browserul de bibliotecă încorporat Forest Pack pentru a selecta și atribui plante cu un singur click. Peste 100 de modele sunt incluse în “Forest Pack Pro” sau puteți crea propriile presetări și le puteți partaja fără efort colegilor.

forestpack-cadware-engineering

Ce este inclus?

 • Plugin Forest Pack Pro pentru 3ds Max, versiuni 2012 mai noi
 • Suport pentru cele mai populare motoare de randare
 • Noduri de redare nelimitate
 • Presetări de bibliotecă și materiale pentru utilizare out-of-box cu multe motoare de redare populare
 • Integrare cu multe biblioteci terțe
 • Suport premium

forest-pack_cadware-engineering

RailClone

Acest nou concept permite utilizatorilor să construiască structuri complexe realiste și extrem de interactive pentru vizualizare arhitecturală, inginerie civilă, design interior și industrial. Utilizarea bibliotecii noastre complete sau crearea de reguli în noua funcție grafică “Style Editor” creează un flux de lucru familiar, ușor de învățat și rapid de utilizat.

RailClone-Cadware

Caracteristici cheie

Versatil

Cu RailClone nu există limite pentru creativitatea voastră. Spre deosebire de alte scripturi și pluginuri care sunt proiectate pentru un singur tip de model, în RailClone puteți crea aproape orice obiect parametric.

Ușor de folosit

RailClone folosește un Editor grafic de stil ușor de înțeles pentru a crea structuri sofisticate. Spre deosebire de alte instrumente procedurale, nu este necesară nicio cunoștință de programare.

Rapid

RailClone este foarte bine optimizat pentru viteză. Acest lucru, împreună cu modul de afișare Cloud-Points și umbrele geometrice native vă ajută să puteți crea și reda obiecte parametrice uriașe, realizate din mii de părți extrem de detaliate.

Adaptativ

RailClone transformă, feliază și deformează geometria pentru a crea un obiect continuu. Trebuie doar să stabiliți regulile de construcție și toate deformările necesare sunt aplicate automat, chiar și pe traseele curbate!

Inteligent

Lăsați RailClone să gândească pentru voi cu algoritmi avansați pentru a deforma geometria ca să urmeze trasee și suprafețe înclinate. Pereții înclinați și neuniformi, scările, balustradele și gardurile în trepte nu mai sunt o sarcină dificilă de realizat în 3ds Max.

Gata de plecare

RailClone Pro vine cu peste 350 de stiluri predefinite, inclusiv garduri, balustrade, bariere, trafic, pereți și multe altele. Browserul bibliotecii este complet personalizabil, permițându-vă să adăugați noi categorii și modele cu un singur click și să le partajați colegilor voștri.

Rail-Clone-Cadware-Engineering

Ce este inclus?

 • Plugin Forest Pack Pro pentru 3ds Max 2012 și versiuni mai noi
 • Suport nativ pentru cele mai populare motoare de randare
 • Noduri de redare nelimitate
 • Peste 400 de presetări
 • Suport premium

Rail-Clone_Cadware-Engineering

Rail-Clone_Cadware_Engineering

Licenta si livrare

Licenta permanenta.

Livrare electronica.

Back to Top
×