Spatial Manager for GstarCAD

Spatial Manager for GstarCAD

289,00 499,00  +TVA

Spatial Manager for GstarCAD este un plugin puternic GstarCAD conceput pentru utilizatorii GstarCAD care trebuie să importe, exporte, transforme și gestioneze date spațiale într-un mod simplu, rapid și ieftin, și care include multe funcționalități care nu au existat până acum în GstarCAD.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Puterea CAD / GIS în GstarCAD

Spatial Manager pentru GstarCAD vine într-o aplicație care rulează în interiorul GstarCAD și permite utilizatorului să importe și să exporte date geospațiale între desene GstarCAD și fișiere geospațiale, servere de date sau baze de date, să afișeze hărți de fundal, să gestioneze date alfanumerice și tabele de date, să creeze modele de teren și contururi, să caute locații, să transforme sistemele de coordonate și multe alte funcționalități geospațiale.

Spatial-Manager-for-GstarCAD-cadware

Caracteristici cheie ale Spatial Manager for GstarCAD

Importare date spațiale în GstarCAD

Spatial Manager for GstarCAD importă date spațiale în desene GstarCAD noi sau existente, ca obiecte GstarCAD și date de entitate extinse (EED), o fereastră pas cu pas care permite utilizatorului să aleagă sau să selecteze toți parametrii de import necesari pentru a obține informații spațiale diferențiate într-un desen CAD.

Importul în serie, suprapunerea automată, umplerea poligoanelor, blocurile în funcție de valorile datelor și atributele mapate, etichetarea, altitudinea, grosimea sau filtrele spațiale sunt doar o parte a funcționalităților aplicației atunci când se importă din fișiere spațiale, servere de date, baze de date etc.

Importați sarcini/taskuri

Salvați activitățile pentru a relua procesele de import (inclusiv toți parametrii procesului) de câte ori doriți.

Taskurile Spatial Manager for GstarCAD vă permite să repetați orice proces de import ori de câte ori doriți fără a fi nevoie să introduceți din nou parametrii săi. Gestionați și executați sarcini/taskuri în paleta principală a aplicației.

Exportați date spațiale din GstarCAD

Spatial Manager for GstarCAD exportă obiecte din desen în fișiere spațiale sau baze de date și salvează datele extinse ale entității (EED) ca tabele de date alfanumerice folosind o fereastră pas cu pas, care împărtășește câțiva pași cu fereastra de import. În același mod, utilizatorul poate alege sau selecta parametrii de export pentru a defini toate datele de interes dintr-un număr mare de posibilități.

Există opțiuni pentru exportul coordonatelor, lungimii sau suprafeței, layerului de obiecte, identificatorului și altitudinii, atributelor și numele referințelor de bloc și proprietățile lor, textele și proprietățile acestora etc. Obiectele vor fi filtrate automat la export și toate operațiunile geometrice necesare pentru a se potrivi formatului de date pe care doriți să le exportați (cum ar fi segmentarea obiectelor curbate) sunt efectuate automat.

Transformarea coordonatelor

Calculați transformările geometrice ale obiectelor în procesele de import și export.

Spatial Manager for GstarCAD va calcula transformările geometrice ale obiectelor din procesele de import și export, care vor depinde de sistemul de coordonate ales (CRS) pentru datele sursă și datele de interes.

Utilizatorul poate alege CRS-urile corespunzătoare dintr-un catalog CRS complet sau dintr-o listă care include cele mai recente CRS-uri utilizate.

Gestionarea datelor, interogare și editare

Gestionați datele alfanumerice atașate obiectelor, proiectați și editați structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor.

Spatial Manager for GstarCAD va gestiona datele alfanumerice care pot fi atașate obiectelor din procesele de import, însă utilizatorii pot proiecta și edita structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor. Ei pot gestiona tabelele și câmpurile în funcție de propriile nevoi.

În plus, valorile datelor pot fi modificate în paleta aplicației și sunt comenzi pentru selectarea obiectelor după interogări sau în funcție de tabelul pe care sunt atașate. Ca un bonus, aplicația oferă și o comandă care permite mărirea obiectelor selectate.

Grila de date

Paleta Grilă de date vă permite să vizualizați, să editați etc. datele obiectelor din orice tabel din desen. De asemenea, puteți selecta obiecte din grila de date, puteți exporta datele din tabele și multe altele.

Grila de date, care este complet interactivă și sincronizată automat cu desenul curent, este instrumentul principal al aplicației pentru orice activitate legată de gestionarea datelor obiectelor și a obiectelor legate/conectate.

La fel ca orice paletă GstarCAD, grila de date poate fi aranjată, redimensionată, activată, dezactivată, grupată, auto-distrusă etc. Veți putea sorta rândurile și coloanele de date, veți putea proiecta coloanele de date care vă interesează să le afișați, să utilizați mai multe funcții prin butonul din dreapta și să accesați principalele comenzi ale aplicației legate de tabelele de date.

Hărți de fundal

Alegeți dintr-o mulțime de hărți dinamice de fundal de la furnizori precum Google Maps, OpenStreetMap, Bing, MapBox, Ordnance Survey etc. sau configurați propriile hărți de pe serverele TMS, WMS sau WMTS. Aceste hărți vor îmbunătăți calitatea desenelor și vor permite utilizatorilor să compare și să facă verificări mai bune.

Imaginile hărții sunt actualizate automat când se modifică vizualizarea desenului și rezoluția imaginilor este adaptată automat la dimensiunea vizualizării. Utilizatorul poate face instantanee statice georeferențiate ale hărților, precum și exporta/importa definiții de hartă personalizate pentru a fi partajate/împărtășite cu alți utilizatori.

Terenuri

Fereastra de terenuri a Spatial Manager for GstarCAD permite utilizatorilor GstarCAD să creeze terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D (puncte, ochiuri etc.) sau din servicii online. Personalizați contururile (2D sau 3D, etichetare parametrică etc.), alegeți opțiuni avansate în procesele de creare 3D etc.

Analiza spațială

Efectuați operațiuni de analiză spațială peste obiectele din desen generând obiecte noi din această analiză. Spatial Manager for GstarCAD oferă un set cuprinzător de instrumente pentru efectuarea operațiunilor de analiză spațială cu entitățile vectoriale din desen și datele atașate ale acestora, rezultând noi obiecte generate prin rezolvarea unor astfel de operații.

Operațiile de analiză spațială pot fi efectuate pe o combinație de tabele, layere sau obiecte de desen selectate anterior prin interacțiunea cu elementele de pe ecran sau utilizând interogările avansate de selecție ale aplicației.

Publicarea pe Google Earth

Exportați toate sau o parte dintre obiectele din layerele vizibile ale desenului și datele acestora într-un fișier KML sau KMZ.

Spatial Manager for GstarCAD include o comandă specifică concepută pentru a exporta toate sau o parte dintre obiectele din layerele vizibile ale desenului și datele acestora, într-un fișier KML sau KMZ (Google Earth) printr-o operație cu un singur click.

Organizarea curentă a layerelor și proprietățile acestora, precum și a obiectelor sunt luate în considerare la crearea fișierului GE rezultat, iar acest fișier poate fi deschis direct în Google Earth (dacă este instalat).

Integrare Google Street View

Browserul de imagini dinamice Google Street View pe orice desen sau hartă georeferențiată.

Utilizați paleta „Street View” pentru a vizualiza și naviga imagini Street View selectând un punct de desen pentru care există astfel de imagini.

Când executați comanda „SPMSTREETVIEW”, o hartă a străzilor și drumurilor pentru care sunt disponibile imagini Street View este afișată pe ecran și suprapusă pe desen (culoare albastră). Această hartă este regenerată automat când se modifică vizualizarea desenului, prin zoom sau alte acțiuni.

Căutați locații

Localizați geografic în desenul vostru adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice.

Spatial Manager for GstarCAD include funcții de localizare geografică în desenul vostru de adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice.

Vă permite să accesați o fereastră-text de căutare a locațiilor și să măriți automat sau să inserați geometria locației selectate.

Etichetați obiectele

Etichetați valorile datelor din tabelele atașate obiectelor ca texte.

Spatial Manager for GstarCAD vă permite să creați etichete text în desen din obiectele selectate de pe desen sau hartă. Selecția obiectelor poate fi diversă: manuală, prin interogare sau după tabel.

În cadrul parametrilor de etichetare puteți alege opțiuni precum câmpul tabelului care urmează să fie etichetat, stilul de etichetare (tipul fontului, înălțimea textului, rotația textului și altele), precum și layerul de destinație și aplicarea culorilor aleatorii noilor layere.

Basic Edition

Import date spațiale în GstarCAD
Transformarea coordonatelor
Etichetare obiecte
Multilingv
Licență permanentă

Standard Edition

Import date spațiale în GstarCAD
Transformarea coordonatelor
Gestionarea datelor, interogare și editare
Hărți de fundal
Publicarea în Google Earth
Etichetare obiecte
Multilingv
Licență permanentă

Professional Edition

Import date spațiale în GstarCAD
Import sarcini
Export date spațiale din GstarCAD
Transformarea coordonatelor
Gestionarea datelor, interogare și editare
Grilă de date
Hărți de fundal
Terenuri
Analiză spațială
Publicarea în Google Earth
Integrare Google Street View
Căutare locații
Etichetare obiecte
Multilingv
Licență permanentă

Cerinte de sistem

Windows 7 sau o versiune mai nouă

100 MB spațiu liber pe disc sau mai mult

Windows Installer 3.1 sau o versiune mai nouă

Licenta si livrare

Licența permanentă: este inclusa mentenanta anuala pentru primul an.

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2-4 zile de la confirmarea comenzii.

Back to Top