Tutoriale Archicad – Un demers educațional CADWARE Engineering

CADWARE Engineering lansează o serie de tutoriale Archicad – videoclipuri explicative, gratuite, despre proiectarea elementelor complexe de arhitectură sau design interior, cu ajutorul programului Archicad.

Archicad – Cea mai bună opțiune de proiectare a scărilor

Proiectarea scărilor moderne de interior reprezintă adesea o provocare, mai ales când vine vorba de scări circulare, cu design minimalist sau fără contrascară. Programul BIM Archicad se evidențiază prin instrumentele sale specifice, care ușurează semnificativ fluxul de lucru de modelare 3D a scărilor.

Funcționalitățile intuitive ale Archicad permit ajustarea rapidă a parametrilor, inclusiv înălțimea treptelor, tipurile de materiale și finisaje, oferind arhitecților libertatea de a explora multiple concepte și de a le integra cu ușurință în proiectele lor.

tutoriale archicad modelare scară

Această abordare inovatoare nu doar economisește timp, ci și facilitează inovația, permițându-le arhitecților să se concentreze asupra aspectelor estetice ale proiectului, în loc să se confrunte cu dificultățile tehnice.

Archicad devine astfel un instrument esențial pentru orice arhitect dornic să creeze scări moderne spectaculoase și funcționale.

Tutorial Archicad – Scară modernă de interior

Pentru a demonstra funcționalitățile programului Archicad de modelare a scărilor, echipa noastră v-a pregătit un tutorial gratuit, disponibil pe canalul nostru de YouTube.

În acest videoclip, veți învăța să modelați o scară minimalistă de interior, în doar 10 minute.

Vizionați videoclipul aici!

 

Tutoriale Archicad Tips & Tricks

Acest videoclip este doar primul din seria de tutoriale Archicad Tips & Tricks, un demers educational inițiat de echipa CADWARE Engineering – distribuitor autorizat al programului Archicad în România.

Episoadele ce urmează să fie lansate în săptămânile următoare demostrează proiectarea altor elemente avansate, precum:

  • pereți cortină
  • balustrade grilaj
  • riflaje personalizate
  • scări circulare
  • ferestre de colț
  • cornișe cu iluminat indirect
  • și multe altele!

tutoriale archicad perete cortina

Aceste tutoriale Archicad își propun să ofere atât arhitecților aflați la început de carieră, cât și celor cu experiență, oportunitatea de a-și perfecționa abilitățile și de a explora întregul potențial al programului Archicad.

Pe canalul de YouTube al CADWARE Engineering, veți avea acces la o bază constantă de cunoștințe și sfaturi practice.

Vă invităm să vă abonați și să ne transmiteți feedback-ul dumneavoastră despre tutorialele Archicad Tips & Tricks!