Twinmotion și Quixel Megascans

Dacă ați experimentat vreodată Twinmotion, atunci știți că este un instrument de creare de vizualizări arhitecturale rapide, de la zero, care nu necesită să treceți printr-un proces îndelungat de învățare. De când Epic Games și-a unit forțele cu Quixel Megascans, există și mai multe motive pentru a iubi software-ul: acesta include acum acces gratuit la obiectele scanate 3D de cea mai înaltă calitate de pe piață.

Pentru a sărbători acest lucru a fost dedicată o săptămână întreagă Twinmotion și Quixel Megascans! Cinci zile de evenimente online, videoclipuri, activități de socializare și webinarii care prezintă modul în care Quixel Megascans poate îmbunătăți proiectele voastre Twinmotion.

Pentru cei care nu știu, Megascans este cea mai mare și mai rapidă bibliotecă de scanare din lume, plină de elemente de calitate premium. Megascans pune mii de scanări 3D la îndemâna arhitecților și proiectanților care pot folosi aceste elemente pentru a popula și îmbogăți vizualizările arhitecturale create în instrumentul de vizualizare Twinmotion. Haideți să vedem despre ce este vorba:

Îmbunătățirea interioarelor cu Megascans

Avem ca exemplu o animație care prezintă interiorul unei case care a fost îmbunătățită cu elementele Quixel Megascans. Creat în Twinmotion 2020, videoclipul oferă o perspectivă excelentă asupra modului în care materialele Quixel, obiectele 3D, plantele 3D și texturile imperfecte pot fi utilizate pentru a spori realismul scenelor interioare.

Medieval Megascans

Ne întoarcem în timp, mai exact în anii 1500, cu un sat medieval creat în Twinmotion folosind o gamă de texturi și elemente Megascans.

Webinar gratuit despre utilizarea Megascans în Twinmotion

Doriți să începeți să utilizați Quixel Megascans în proiectele voastre Twinmotion? Un webinar este util pentru a vedea lucrul cu Quixel Megascans în Twinmotion: misiunea lui Quixel de a scana întreaga lume, modul în care Quixel Megascans poate îmbunătăți realismul scenelor interioare în Twinmotion sau cum să importați Quixel Megascans în Twinmotion folosind Quixel Bridge.