Ați încercat Designul Generativ în Revit?

Cu versiunea Revit 2021 au fost introduse instrumentele Design Generativ în Revit. Aceste instrumente pot automatiza executarea studiilor de design generativ într-un mod iterativ. Vă puteți concentra atenția asupra altor lucruri sau proiecte, în timp ce designul generativ (Generative Design) rulează în fundal. Apoi filtrați rezultatele studiului generativ de proiectare pentru a găsi rezultatele care corespund obiectivelor dvs.

De asemenea, a fost lansat cel mai recent topic „Ati încercat?”, care acoperă si designul generativ. În acest topic, a fost examinat modul de utilizare a tehnicilor de design generativ cu scopul de a ajuta la reproiectarea aspectului unui restaurant pentru a respecta instructiunile de distanțare fizică publicate de MASS Design Group. În cadrul unui studiu de caz, designul generativ în Revit este aplicat unui spațiu mic pentru a vedea mai multe opțiuni pentru așezarea meselor. Un layout este selectat pe baza criteriilor de proiectare, iar layoutul este aplicat spațiului. Pentru a obține un aspect optim, mesele selectate sunt ajustate pentru a fi în acord cu specificul spațiului.

have-you-tried-generative-design-cadware

Aspectul interior al restaurantului conform cu principiile de distanțare sigură din studiul din luna mai 2020 al MASS Design „Strategii spațiale pentru restaurante ca răspuns la COVID-19”.

O analiză suplimentară cu instrumentul Path of Travel vă permite să înțelegeți atât mișcarea în spațiu, cât și mesele care sunt cele mai expuse traficului.

generativ-design-revit-cadware-engineering

Chiar și proiectele mici pot avea beneficii din tehnicile de design generativ. Aveți un proiect care ar putea beneficia de design generativ? Accesați topicul „Have you tried: Generative Design” în Help Revit pentru a afla mai multe despre designul generativ din Revit și despre cum vă poate ajuta să vă definiți și să vă îndepliniți obiectivele de proiectare.

Sursa: https://blogs.autodesk.com