V-Ray 5 for Revit a fost reinventat

Cu V-Ray 5 for Revit a fost creat un instrument de rendering versatil care poate fi mai eficient ca niciodată. Astfel, puteți să explorați modelele voastre în timp real, să adăugați conținut 3D de înaltă calitate prin Chaos Cosmos, să experimentați cu iluminatul și să vă perfecționați viziunea cu instrumente post-procesare.

Vizualizare – de la concept până la finalizare

Descoperiți cum modul de explorare în timp real, activele Chaos Cosmos și instrumentele versatile de iluminare și post-procesare vă pot optimiza munca și îmbunătăți proiectele.

Caracteristici V-Ray 5 for Revit:

Randare în timp real

De asemenea, puteți vedea cum designul vostru evoluează pe măsură ce adăugați materiale sau lumini de configurare, permițând iterații rapide. Puteți crea rapid imagini și chiar exporta panorame 360 pentru a accelera procesul de aprobare. Și ori de câte ori sunteți gata să vă prezentați clienților voștri, puteți scala cu ușurință modelul la o calitate fotorealistă.

Cu V-Ray Vision obțineți în timp real feedback vizual de înaltă calitate al modelului vostru în timp ce lucrați. În plus, puteți exporta cu ușurință imagini sau panorame 360. Materialele, camerele și iluminatul configurat în V-Ray Vision pot fi ușor scalate până la fotorealism.

V-Ray_5_for_Revit__designs_cadware-engineering

Elemente 3D gata de randare

Biblioteca integrată de elemente, Chaos Cosmos, vă permite să căutați și să adăugați obiecte gata de randare la modelul vostru direct în Revit. Astfel, puteți crea cu ușurință contextul real pentru interiorul și exteriorul modelului vostru creând un ambient interior și un mediu exterior de înaltă calitate din categoriile de obiecte esențiale precum mobilier, accesorii, iluminat, vegetație, vehicule și persoane.

V-Ray 5 for Revit: mix ușor

Experimentați și reglați iluminarea modelului după ce ați randat. Modificați luminozitatea și culoarea individuală sau a grupurilor de surse de lumină pentru a găsi cea mai bună soluție de randare pentru spațiul vostru.

Post-procesare în VFB

Urmăriți istoricul imaginilor voastre randate, ajustați-le parametrii de culoare și salvați-le direct în proiectul Revit. Utilizați noua fereastră bazată pe layere pentru corecții de culoare la randările finale și salvați presetările pentru proiecte viitoare.

V-Ray 5 for Revit: Contururi

Dați modelului vostru un aspect asemănător desenului/schiței. Utilizați setările globale de contur pentru a crea automat fiecare contur sau atributul Contur pentru a evidenția o anumită parte.

Randomizer

Utilizați elementul UVW Randomization pentru a crea materiale realiste prin randomizarea patternurilor și culorilor. Funcționalitatea Stochastic Tiling elimină îmbinările de textură.