Webinar BricsCAD – Solutia CAD pentru oricine

BricsCAD: Alternativa CAD pentru oricine

Descoperă BricsCAD și află cum îți poate îmbunătăți fluxul de lucru, oferindu-ți cel mai bun raport calitate-preț.

Înscrie-te acum la webinarul nostru gratuit pentru a explora toate avantajele pe care BricsCAD le oferă. Indiferent dacă ești arhitect, inginer, topograf, designer sau specialist în construcții, acest webinar este pentru tine.

    • Interfața și experiența de lucru – BricsCAD oferă o interfață intuitivă și personalizabilă care îți permite să lucrezi eficient și să te adaptezi rapid într-un mediu CAD familiar și compatibil.
    • Setul de unelte de desenare, dimensionare și adnotare – Descoperă setul complet de unelte puternice și versatile care te vor ajuta să creezi desene precise și profesioniste, economisind timp și efort.
  • Compatibilitatea cu formatul DWG – BricsCAD asigură compatibilitatea completă cu fișierele DWG, permițându-ți să colaborezi fără probleme cu colegii și partenerii care utilizează alte soluții CAD.
  • Modelul de licențiere – Înțelege cum modelul flexibil de licențiere BricsCAD îți oferă opțiuni accesibile și avantajoase, adaptate nevoilor tale specifice.
  • Suport pentru aplicații terțe – Descoperă ecosistemul vast de aplicații terțe compatibile cu BricsCAD, care îți permit să extinzi funcționalitățile software-ului în funcție de cerințele proiectului tău.