InnoConstruct 2024: Solving The Digital Puzzle In Construction

CADWARE Engineering participă și anul acesta ca sponsor la conferința internațională InnoConstruct 2024, cel mai important eveniment dedicat digitalizării sectorului de construcții din România. Evenimentul este organizat de Clusterul TEC și va avea loc la noul Centru de Conferințe de la UTCB, pe 29 și 30 mai 2024.

Brândușa Pârlog, Managing Partner CADWARE Engineering, ne va reprezenta în cadrul panel-ului BIM în practică. De asemenea, vă așteptăm la standul nostru, pentru a vă prezenta soluțiile noastre CAD și BIM: Archicad – cea mai bună opțiune de proiectare pentru arhitecți, și BricsCAD – cel mai bun raport calitate/preț pentru proiectarea generală.

Despre InnoConstruct

InnoConstruct este cea mai importantă conferință internațională despre digitalizarea sectorului de construcții și a ajuns la cea de-a patra ediție, Solving the digital puzzle in construction.

Peste 300 de manageri și experți în construcții, tehnologii, BIM, reprezentanţi ai administrației publice vor fi prezenți la conferință.

Ediția din acest an este una specială, deoarece își propune să adune și să explice toate piesele fundamentale ale procesului de digitalizare a firmelor de construcții, astfel încât mai ales reprezentanții acestora să plece cu o idee clară despre cum să abordeze și să implementeze acest proces la ei în companie.

Totodată această ediție vine cu un format nou: în ambele zile participanții se vor bucura atât de subiecte prezentate in-depth în cadrul unor mese rotunde și a unor workshop-uri tematice, cât și de paneluri, organizate sub forma unor dezbateri pe teme precum:

  • Politici administrative
  • BIM în practică
  • Digitalizarea firmelor din constructii
  • Inovație în construcții – tehnologii, procese, cercetare și inovare în construcții

De asemenea, participanții vor putea crea parteneriate sau vor pune bazele unor viitoare colaborări în cadrul sesiunilor de Match-Making unu la unu, organizate prin platforma b2match.

În acest an, organizatorii oferă posibilitatea tuturor participanților:

  • să-și promoveze compania, serviciile sau proiectele prin intermediul platformei conferinței
  • să afle care sunt ceilalți participanți la conferință
  • să-și configureze propria agendă

Match-making B2B la InnoConstruct 2024

Match-Making reprezintă o oportunitate pentru participanți de a pune bazele unor noi parteneritate sau colaborări viitoare. Participanții se vor putea conecta cu stakeholderi importanți din construcții, administrație publică și domenii conexe.

Evenimentul se desfășoară sub forma unor sesiuni de întâlniri individuale de 20 minute, cu prilejul cărora vă puteți conecta cu alți participanți la conferință, care și-au manifestat interesul de a vă cunoaște. Înscrierea pentru Match-Making se va face folosind platforma B2Match, special concepută pentru un astfel de format și presupune completarea profilului.

Echipa CADWARE Engineering va participa activ la sesiunile de match-making – vă invităm să ne cunoaștem și să descoperim cum putem să colaborăm.

Biletele de participare se pot achiziționa până în data de 28 mai, de pe site-ul conferinței.