CADWARE Engineering oferă servicii complete clienților săi

Echipa CADWARE Engineering întrunește specialiști din domenii precum arhitectură, inginerie, construcții și topografie, domenii care ne-au permis să le oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru aceste domenii și nu numai.

Ne-am început activitatea prin comercializarea de aplicații software pentru arhitectură, design interior, randare-vizualizare, construcții, inginerie, infrastructură, mecanică, topografie și cadastru, create de cele mai prestigioase branduri din lume, apoi am extins portofoliul cu produse pentru grafică și industria de divertisment.

Servicii complete: soluții software, produse complementare și cursuri de instruire

Experiența cu oamenii care activează în domenii variate de activitate ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile tot mai complexe ale clienților, dar și care este cererea pe piața de profil. Aceste aspecte ne-au determinat să extindem gama de produse adăugând în portofoliu echipamente hardware, echipamente topografice și, un pas important, am extins numărul aplicațiilor pentru care susținem cursuri de instruire cu traineri atestați internațional, pentru ca funcțiile și capacitățile programelor pe care le comercializăm să fie exploatate la maximum de cursanții noștri în domeniile lor de activitate. De exemplu, le oferim companiilor pentru care asigurăm soluții de digitalizare (acestea constând în pachete software performante) și cursuri de instruire, cu alte cuvinte, le oferim soluții complete.

Servicii suplimentare

Ca specialiști, asigurăm consultanță și suport în toate etapele referitoare la selecția și exploatarea soluțiilor de proiectare asistată. Ba mai mult, oferim și servicii auxiliare clienților care ne solicită acest lucru, mai ales pe segmentul de proiectare 2D și 3D. Aceste servicii sunt apreciate de clienții noștri, acest lucru reflectându-se în feedbackul pe care îl primim.

Transformarea digitală este un element-cheie în strategia noastră de dezvoltare. Este, de asemenea, de nelipsit pentru a ține pasul cu ritmul schimbării care impactează atât procesele din interiorul companiei, cât și așteptările pe care clienții le au. Semnăm și arhivăm electronic contractele comerciale, trecem la cea mai nouă versiune de ERP – SAP S4Hana – așadar a fost firesc să extindem această transformare digitală și către instrumentele oferite clienților TeraPlast. Împreună cu echipa CADWARE Engineering am realizat rapid și ușor biblioteca de fișiere BIM pentru canalizări interioare din polipropilenă. Astfel, oferim constructorilor, proiectanților de instalații și arhitecților repere BIM Revit de calitate pentru o proiectare rapidă, precisă și eficientă a sistemelor TeraPlast. Pe întreg parcursul colaborării, CADWARE Engineering a dat dovadă de profesionalism, expertiză și promptitudine, pentru care le mulțumim.” – Radu Sporiș, Brand Manager, TeraPlast (iunie 2021)