Setul de unelte pentru proiectare electrică în AutoCAD

Cum să economisiți timp în AutoCAD! Creșteți cu până la 95% productivitatea cu setul de unelte pentru proiectare electrică.

Faceți proiectare electrică în AutoCAD? Doriți să economisiți timp în acest program? Fără să utilizați setul de unelte pentru proiectare electrică veți pierde foarte mult timp. Vestea bună este că puteți avea totul la îndemână, deoarece toate seturile de instrumente specializate sunt acum incluse în AutoCAD și abonamentul vostru.

Dar cât de mult timp economisiți? Un nou studiu de productivitate inițiat de Autodesk și comandat unui consultant independent explorează zece provocări comune de proiectare și arată comparații directe ale timpului și efortului necesar pentru realizarea fiecărei sarcini specifice cu AutoCAD de bază (simplu) și AutoCAD cu setul de unelte pentru proiectare electrică inclus.

Aceleași sarcini au fost finalizate în medie cu până la 95% mai rapid folosind setul de unelte pentru proiectare electrică (în funcție de nivelul de expertiză al utilizatorului cu setul de unelte pentru proiectare electrică al software-ului și baza experienței și instruirii).

Mai exact, studiul a constatat:

  • Crearea de noi modele a fost cu 84% mai rapidă
  • Editarea proiectelor existente a fost cu 77% mai rapidă
  • Riscul de erori a fost mult scazut datorită reducerii cu 67% a numărului de comenzi utilizate

În graficul de mai jos, puteți vedea tipul de sarcini și cât de ușor este să le realizați cu setul de unelte pentru proiectare electrică. Puteți citi detaliat despre fiecare dintre aceste exemple de sarcini în cadrul studiului. Dar, rețineți, acesta este doar începutul cu ceea ce puteți face în setul de instrumente electrice.

AutoCAD-setul-de-unelte-pentru-proiectare-electrica-cadware-engineering

Consultați setul de unelte în acțiune

Dacă a vedea este condiția pentru a crede, nu vă doriți să ratați acest webinar aprofundat cu Shaun Bryant. În cadrul webinarului, acesta va trece prin exemple de proiectare electrică în AutoCAD și vă va arăta cât de ușor poate fi. Are chiar câteva momente „Harry Potter” care prezintă magia acestui set de unelte. Și pentru informații despre economia de timp obținută cu alte seturi de unelte, consultați întreaga serie de articole.