Certificarea AutoCAD. 4 lucruri pe care trebuie să le știți

Doriți să vă îmbunătățiți abilitățile? Sau doriți să avansați în carieră? Certificarea AutoCAD vă poate ajuta! Iată patru lucruri pe care trebuie să le știți despre certificare, unele dintre acestea vă pot surprinde.

#1: De ce certificarea vă poate ajuta pe voi și cariera voastră

Obținerea certificării aduce o multitudine de beneficii. În primul rând, vă ajută să vă evidențiați față de concurență cu dovada concretă a competenței și experienței dvs. cu un set cuprinzător de abilități. Este, de asemenea, ca o frumoasă medalie de onoare printre colegii tăi.

Și apoi este aspectul care îi interesează pe toți: salariul. Potrivit Burning Glass, certificările pot deschide porți și pot dezvolta cariere, ajutând profesioniștii să câștige prime salariale de 18% în medie.

#2: Cerințe pentru certificarea AutoCAD

Obținerea certificării în AutoCAD este mai ușoară decât credeți cu Autodesk Certified Professional in AutoCAD for Design and Drafting. Este dezvoltat pentru cei cu abilități avansate și care pot rezolva provocări complexe în fluxul de lucru și proiectare. Certificarea este valabilă trei ani.

De obicei, aveți nevoie de aproximativ 400 (minimum) până la 1200 (recomandat) de ore de experiență în programul AutoCAD și de o înțelegere generală a următoarelor subiecte:

 • Desenarea și organizarea obiectelor
 • Desenarea cu acuratețe
 • Funcții avansate de editare
 • Layouturi avansate, printare și export
 • Tehnici de adnotare
 • Conținut reutilizabil și gestionarea desenelor

ce-trebuie-sa-stiti-despre-certificarea-AutoCAD-cadware-engineering

#3: Cum să vă pregătiți pentru examen

Programul de certificare Autodesk oferă pregătirea pentru test de care aveți nevoie.

Pregătirea pentru certificarea AutoCAD are un ritm propriu și durează aproximativ 10 ore. Un pre-test vă ajută să evaluați unde vă situați. Apoi modulele de învățare ușor de utilizat țin evidența fiecărei etape finalizate, astfel încât să fiți mereu pe drumul cel bun. Un test de practică la sfârșit vă asigură că sunteți pregătit pentru marele test!

Nu sunteți suficient de pregătit să obțineți certificarea? Centru nostru de training Autodesk vă oferă cursuri de formare (dezvoltare a abilităților) și de pregătire pentru certificare. Vă puteți îmbunătăți setul de abilități cu cursuri suplimentare pentru a învăța în ritm propriu și pentru a vă urmări progresul. Fiecare dintre următoarele cursuri durează între două și patru ore, în funcție de curs.

#4: Certificarea AutoCAD. Detalii despre examen

Ce presupune de fapt examenul? Iată detalierea a ceea ce vă puteți aștepta de la examenele de certificare:

 • Durata examenului este de 120 de minute
 • 45-60 de întrebări, inclusiv alegere multiplă, drag-and-drop, selectare zona ecran și interpretare grafică
 • Examen și supraveghetor disponibili în engleză
 • Scor menționat cu trecere/eșec
 • Opțiuni de testare online sau în persoană. În persoană poate fi restricționat în prezent.
 • Taxa pentru certificare este de 90 Euro+TVA

De asemenea, puteți vedea defalcarea subiectelor într-un document disponibil online. După finalizarea cu succes a certificării, veți primi atât o insignă digitală, cât și un certificat personalizat pentru descărcare. Nu mai amânați, începeți chiar astazi!