Ce e nou la AutoCAD 2022 – Experiența proiectării conectate

AutoCAD 2022 duce designul mai departe cu fluxuri de lucru conectate și automatizări care vă permit să vă concentrați asupra a ceea ce contează cel mai mult: crearea de proiecte excepționale.

Un pachet complet și valoros, AutoCAD including specialized toolsets oferă software CAD de încredere pentru milioane de utilizatori, cu acces la șapte seturi de instrumente specifice industriei și cu automatizări pentru a accelera munca. De asemenea, include aplicațiile web și mobile AutoCAD pentru a accesa puterea AutoCAD oricând și oriunde, dar și caracteristici noi.

Transformând modul în care lucrați, noile funcții precum Trace și Share activează procesul de revizuire. Puteți colabora cu echipele și colegii în mod digital și sigur cu AutoCAD de oriunde. Cu noua caracteristică Count, puteți reduce numărarea manuală, economisind timp și îmbunătățind precizia cu numărarea automată a blocurilor și a geometriei.

AutoCAD including specialized toolsets vă oferă acces la seturi de instrumente specifice industriei, cum ar fi mecanică, electrică și arhitectură, care contribuie la creșterea productivității prin automatizarea sarcinilor și oferirea de biblioteci care conțin sute de mii de piese, simboluri și caracteristici inteligente.

AutoCAD 2022 și aplicațiile web și mobile AutoCAD vă oferă o experiență de proiectare conectată. Obțineți flexibilitate în proiectare în AutoCAD pe desktop, web și dispozitive mobile. Acum puteți partaja și marca fișiere DWG în aplicațiile web și mobile. Cu aplicația web AutoCAD puteți încărca acum șabloane de desen, stiluri de schițe și alte fișiere de suport pentru a crea fișiere DWG care să respecte mai bine standardele de proiectare ale companiei voastre.

“Work smarter, not harder.”

Pe lângă conectarea între dispozitive, cu AutoCAD 2022, vă puteți conecta la alte produse din ecosistemul Autodesk. Cu noul Push to Autodesk Docs, puteți publica desenele din AutoCAD în Autodesk Docs, iar cu aplicația web AutoCAD, vă puteți conecta acum la fișierele stocate în Autodesk Docs și Autodesk Drive. Acest lucru permite fluxuri de lucru mai ușoare și distribuirea fișierelor între AutoCAD 2022 și alte produse Autodesk. Și lucrurile nu se opresc aici. AutoCAD se conectează, de asemenea, la principalii furnizori de stocare în cloud, inclusiv Google Drive, Microsoft OneDrive, Box și Dropbox.

Să aruncăm o privire asupra modului în care puteți beneficia de noutățile din AutoCAD 2022 și AutoCAD LT 2022.

Simplificați ciclurile de revizuire a desenelor cu Trace

Trace îmbunătățește colaborarea digitală, permițându-vă să lucrați cu colaboratori pe orice dispozitiv. Voi și colaboratorii voștri puteți marca fișiere DWG fără a modifica desenul existent. Colaboratorii voștri, de exemplu, pot crea Trace în aplicația web sau mobilă și pot marca modificările de proiectare pe care doresc să le vadă. Trace poate fi apoi deschisă în AutoCAD pe desktop, unde puteți vedea automat feedback-ul în contextul fișierului DWG și să încorporați modificările. Este un flux de lucru digital multiplatformă care vă permite să colaborați cu echipa voastră oriunde s-ar afla și să eficientizați ciclul de revizuire a desenelor.

AutoCAD-2022-Trace-cadware-engineering

Îmbunătățiți procesul de colaborare cu Share

Cu Share, puteți acum să distribuiți în siguranță desenele cu echipa și colegii voștri direct din AutoCAD. Folosind Share, puteți selecta niveluri de acces, cum ar fi „View only” (doar vizualizare) sau „Edit” (editare) și puteți trimite copii controlate ale desenelor către echipa voastră. Puteți genera linkuri de partajare din AutoCAD și din aplicația web AutoCAD. Și linkurile se deschid direct în aplicația web AutoCAD. Share vă oferă mai mult control și este o modalitate sigură de a colabora digital cu echipa oricând, oriunde.

AutoCAD-2022-Share-cadware-engineering

Sporiți precizia prin automatizare cu Count

În prezent, munca necestiă inovație continuă, iar acest lucru înseamnă automatizare. Count automatizează numărarea blocurilor sau a geometriei pentru a economisi timp și a reduce erorile. Puteți exporta date într-un tabel dinamic și puteți primi rapid actualizări. Prin reducerea numărării manuale, puteți evita numărarea greșită a pieselor sau comandarea cantităților incorecte. În concluzie, Count salvează o mulțime de timp, deoarece elimină exercițiile de numărare a blocurilor și totodată erorile umane. Este o victorie uriașă.

AutoCAD-2022-Count-cadware-engineering

Îmbunătățiți eficiența cu Push to Autodesk Docs

Push to Autodesk Docs îmbunătățește eficiența fluxului de lucru în ecosistemul Autodesk, permițându-vă să publicați desene CAD sub formă de PDF direct din AutoCAD în Autodesk Docs. Nu mai trebuie să salvați PDF-uri local, să deschideți un browser web sau să încărcați foile/desenele în cloud.

AutoCAD-2022-Push-Autodesk-Docs-cadware-engineering

Vizualizați și editați mai multe desene în același timp cu Floating windows

S-a solicitat o modalitate de a vizualiza și edita mai multe desene în același timp în AutoCAD – cu Floating windows acum este posibil. Acesta vă permite să scoateți în mod convenabil filele de desen pentru a le vizualiza ca ferestre complet funcționale, una lângă alta, sau pe mai multe monitoare, în aceeași fereastră AutoCAD. Altfel spus, cu Floating windows vă puteți face treaba în câteva secunde, deoarece nu mai trebuie să deschideți din nou AutoCAD și să găsiți desenele. Acum trebuie doar să faceți click, drag și ați terminat.

AutoCAD-2022-Floating-Window-cadware-engineering

Conectați-vă la Autodesk Drive și Autodesk Docs

Cu aplicațiile web și mobile AutoCAD vă puteți accesa fișierele în cloud. Anul acesta, au fost adăugate conexiunile Autodesk Drive și Autodesk Docs la programul web AutoCAD, astfel încât să vă puteți conecta într-un mod convenabil la fișierele voastre din ecosistemul Autodesk. Cu aceste noi integrări, puteți accesa oricând orice fișier DWG cu AutoCAD.

AutoCAD-2022-Autodesk-Drive-cadware-engineering

Îmbunătățiri, dar și performanță îmbunătățită

AutoCAD 2022 oferă îmbunătățiri care includ o instalare mai rapidă și personalizabilă, permițându-vă chiar să lucrați în AutoCAD în timp ce programul este instalat. Odată cu noua instalare, numărul tipic de interacțiuni pentru instalarea produsului a fost redus. Vă puteți bucura, de asemenea, de performanțe grafice îmbunătățite și de o pagină de pornire reproiectată, care vă permite să accesați cu ușurință fișiere și orice alt conținut util direct de pe pagina de pornire.

Obiectivul dezvoltatorilor a fost de a crea fluxuri de lucru moderne și conectate și automatizări pentru a salva timp, pentru a îmbunătăți acuratețea și a crește gradul de colaborare între echipe oriunde s-ar afla acestea. Se lucrează în continuare pentru a oferi utilizatorilor o experiență de proiectare fără precedent, indiferent de dispozitivul ales.

Începeți de astăzi

Explorați noile funcții conectându-vă la contul Autodesk și descărcând cea mai nouă versiune. Dacă nu sunteți încă abonat, încercați versiunea gratuită de 30 de zile ale AutoCAD 2022.

Aflați mai multe informații făcând un “tur” rapid al AutoCAD 2022: