Ce este nou în 3ds Max 2020 pentru utilizatorii Revit?

Știri interesante, deoarece ultima actualizare Autodesk 3ds Max a fost lansată la 27 martie 2019. Dacă vă abonați la colecția AEC, puteți accesa acum 3ds Max 2020 din contul dvs. Autodesk.

Noile funcționalități din tehnologia 3ds Max 2020 pentru utilizatorii Revit vor permite importarea mai rapidă a datelor din Revit și scene mai bine organizate și mai ușor de gestionat. Noua versiune include funcționalități ca:

  • Opțiunea Combine By care vă permite să combinați mai selectiv materialul prin alegerea:
  1. Combine by Revit Category și Revit Material
  2. Combine by Revit Family Type și Revit Material;
  • Filtrul de dialog afișează acum numărul de noduri care vor fi create în categoria sau tipul de familie din scena respectivă;
  • Puteți importa fișierele Revit 2017, 2018 și 2019 în 2020 fără a fi nevoie să faceți upgrade. Rețineți că pachetul Revit Compatibility (pentru fiecare versiune acceptată) trebuie să fie instalat pentru a asigura aceasta funcționalitate;
  • Conversia luminilor IES importate din Revit este acum mai precisă;
  • Actualizarea sistemului de lumină de zi: a fost eliminată dependența de Mental Ray, rezultând o translație mai bună. Acum este folosit soarele fizic și cerul, iar translația se face automat fără întrerupere.

Pentru mai multe informații despre ceea ce este nou, în special pentru clienții Revit care folosesc 3ds Max, puteți accesa următoarea prezentare video.

Sursă

Opțiuni de achiziție 3ds Max: