Inventor 2020. Ce este nou – Un aspect nou, îmbunătățire continuă cu ajutorul feedback-ului clienților și funcționalitate profesională

În următoarele săptămâni, clienții de pe tot globul vor avea disponibil programul Inventor 2020 pentru descărcare în conturile Autodesk și în aplicația Autodesk Desktop App. Anul calendaristic 2019 marchează 20 de ani de Inventor pe piață, iar Inventor 2020 oferă o interfață de utilizare îmbunătățită, fluxuri de lucru cu o mai bună funcționalitate profesională și o îmbunătățire a performațelor, bazată pe feedback-ul clienților. În continuare vrem să vă pregătim pentru ceea ce veți vedea după instalarea programului Inventor 2020.

Inventor 2020 – Interfața de utilizare

Inventor 2020 oferă o nouă interfață deschisă la culoare care adaugă funcționalități suplimentare și vă îmbunătățește productivitatea chiar de la începutul utilizării. Au fost îmbunătățite stilurile de iluminare, pictogramele comenzilor și au fost adăugate presetări grafice, astfel încât să puteți modifica mai multe setări de vizualizare. Inventor 2020 suportă, de asemenea, mai multe monitoare astfel încât să puteți afișa mai multe fișiere Inventor pe diferite ecrane în timp ce lucrați într-o singură sesiune Inventor.

Comenzile Extrude, Sweep, Revolve și Thread au fost reîmprospătate cu o nouă experiență de utilizare. Nu numai că aceste comenzi au fost mutate în panouri (asemănătoare cu Measure și Hole din Inventor 2018 și 2019), dar a fost adăugata și funcționalitatea pe care au cerut-o utilizatorii. Schițarea a fost îmbunătățită, de asemenea, pentru a permite o definire mai complexă a selecțiilor făcute pe desenele dvs.

Îmbunătățiri pentru modul profesional de utilizare

Au fost făcute îmbunătățiri de la modul de schițare până la modul de modelare complexă pentru a vă oferi noi funcționalități pentru instrumentele și fluxurile de lucru de bază. Comanda Sweep a fost îmbunătățită pentru a adăuga capacitatea de a executa sweep cu un corp solid. Mulți dintre utilizatori și-au spus opinia pentru ca implementarea acestei comenzi să fie făcută într-un mod care să vizeze nevoile dvs. de modelare. Corpul solid poate fi de orice formă, iar functia Sweep poate elimina sau adăuga geometrie.

Au fost adăugate comenzi noi, cum ar fi Unwrap. Cu Inventor 2020, aveți posibilitatea să utilizați Unwrap pentru a aplatiza aproape orice set de fețe într-o suprafață plană. Puteți afișa această suprafață într-un desen sau o puteți exporta dacă este necesar.

Inventor 2020 continuă să îmbunătățească generatorul de cadre. S-ar putea să fi remarcat că am început să îmbunătățim generatorul de cadre începând cu actualizările disponibile pentru Inventor 2019. Versiunea 2020 mută multe dintre comenzile disponibile în Frame Generator pe panourile de proprietăți. A fost adăugată funcționalitatea End Cap, iar fluxurile de lucru Notch, Miter și Insert Frame au fost toate îmbunătățite.

Îmbunătățiri pe baza sugestiilor de la utilizatori

Multe dintre îmbunătățirile din Inventor 2020 provin de la utilizatori prin intermediul paginii Inventor Ideas. Aceasta este un mod facil de a vedea ce solicită comunitatea de utilizatori, de a vota pentru ideile prezentate sau de a face sugestii. Prin aceasta interfață, dar și prin vizitele directe la clienți, Autodesk a definit și implementat peste 35 de îmbunătățiri în versiunea 2020.

Sursa

 

Software si training pentru Autodesk Inventor: