Ce este nou în V-Ray 6 for Revit

Cu transferul de date de la Enscape la V-Ray este ușor să treceți de la randarea în timp real la cea fotorealistă. În plus, descoperiți instrumente care deschid noi niveluri de colaborare și creativitate.

V-Ray 6 for Revit conține cel mai cuprinzător set de instrumente pentru randarea fotorealistă în Revit. Cu V-Ray se poate realiza orice task care necesită iluminare și materiale precise din punct de vedere fizic, iar acum oferă și mai mult. Puteți să creați cu ușurință cer înnorat, să animați timelapse-uri frumoase sau să puneți abțibilduri fără limitări.

Ce este nou în V-Ray 6 for Revit

V-Ray 6 stimulează colaborarea în echipă, permițându-vă să aduceți datele Enscape în V-Ray și să revizuiți randările în Chaos Cloud.

Unificați-vă fluxul de lucru de vizualizare

În fiecare etapă a proiectului vostru, de la proiectarea inițială și până la livrarea finală, V-Ray 6 for Revit oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a vizualiza și a colabora pas cu pas.

Compatibilitatea Enscape – V-Ray

Dacă echipa voastră folosește Enscape pentru dezvoltarea designului în Revit, aceasta este noutatea pe care o așteptați: V-Ray 6 citește setările cloud Enscape, materialele și obiectele compatibile, permițând designerilor Revit și specialiștilor în vizualizare să colaboreze mai mult ca oricând.

Norii Enscape sunt transferați pentru a vă ilumina modelul în lumina sa reală. Puteți aplica proprietățile V-Ray materialelor Enscape pentru a le oferi fotorealism sau le puteți înlocui cu cele V-Ray. Modelele 3D pot fi înlocuite cu echivalente de calitate superioară fără a porni de la zero. Cu această compatibilitate, proiectarea inițială este păstrată, iar specialiștii în vizualizare arhitecturală pot dezvolta munca anterioară cu o tranziție lină.

Verificați și aprobați oricând și oriunde

Partajarea muncii voastre pentru aprobare este acum simplificată de Chaos Cloud Collaboration. Încărcați randări și panorame 360, primiți și urmăriți feedbackul și accesați fișierele cu proiectul de pe orice dispozitiv oricând aveți nevoie de ele.

Noi fluxuri de lucru

Îmbunătățiți-vă vizualizarea cu noi instrumente puternice.

V-Ray Decal

Aplicați graffiti, marcaje rutiere, frunze de toamnă și alte materiale unice pe suprafețe sau adăugați relief realist folosind deplasarea/dislocarea. V-Ray Decal poate fi plasat fără limitări, astfel încât să îl puteți folosi pe mai multe obiecte din modelul vostru sau suprapus dacă proiectul la care lucrați necesită acest lucru.

Nori procedurali

Îmbogățiți-vă cerul cu acei nori pe care vi-i imaginați și animați mișcarea lor în animații de studiu solar.

Lumină Finite Dome

Integrați modelul vostru într-un mediu de imagine HDR. Astfel, obiectele se integrează mai bine cu mediul lor de iluminare bazat pe imagine.

Etichete de obiecte

Grupați familiile de obiecte și materialele cu noul sistem de etichetare pentru a gestiona mai eficient proiectele complexe.

Materiale mai bune

Mai mult control și mai mult realism decât oricând.

Materiale generice realiste

Vizualizați materialele generice native cu o fidelitate îmbunătățită și obțineți fotorealism cu Asset Editor.

V-Ray-6-for-Revit-materiale-realiste-cadware-engineering

Amplasare îmbunătățită a murdăriei

Plasați murdăria sau efectele meteorologice exact acolo unde doriți, adăugând și excluzând obiecte.

Materiale translucide îmbunătățite

Randați mai rapid materiale precum sticlă mată și marmură cu opțiunea subsurface scattering.

Materiale irizate

Creați materiale irizate, cum ar fi bule de săpun, scurgeri de ulei și sticlă polarizată cu noua opțiune Thin Film.

Reflexii mai precise

Randați metale și alte materiale reflectorizante aspre cu o precizie îmbunătățită.