Ce este nou în versiunea Inventor 2020.1

Sperăm că toată lumea se bucură de noile caracteristici și îmbunătățiri care au fost incluse în programul Inventor 2020. Autodesk oferă utilizatorilor săi mai multe îmbunătățiri în versiunea 2020.1 ce vor accelera și îmbunătăți fluxurile de lucru de proiectare. Suntem încrezători că le veți primi cu plăcere deoarece sunt generate pe baza feedback-ului dvs. prin intermediul Inventor Ideas și al comunității beta.

Mediul de lucru cu repere

Să începem în mediul de lucru cu repere/piese. O nouă adăugire în comanda Hole facilitează selectarea geometriei existente. Cu noua opțiune “Allow Point Creation” activă (permiteți crearea de puncte), sunt create noi puncte pentru a poziționa găurile nou create.

Acum există capacitatea de a modifica rapid planul de adnotări al adnotărilor 3D existente, cu noua comandă “Change annotation plane“.

De asemenea, au fost îmbunătățite informațiile extinse despre un reper/piesă. Când selectați “Display Extended information” veți vedea informații mai bogate, afișate după numele reperului. Aceasta funcționează acum în mediul de sheet metal, precum și în shells, splits, combines, patterns și surface features.

Mediul de lucru cu ansambluri

Pentru a vă ajuta să vă structurați mediul de lucru cu ansambluri, a fost extinsă funcționalitatea întâlnită în generatorul de componente pentru arbori către celelalte componente de accelerare a proiectării. Cu această opțiune dezactivată, pe disc nu se creează un folder sau un subansamblu, iar componentele individuale vor fi inserate direct în ansamblu. Acest lucru oferă mai multe opțiuni pentru structurarea ansamblului dvs. în funcție de nevoile dumneavoastră de proiect.

A continuat să fie îmbunătățită funcționalitatea “Frame Generator” (generatorului de cadre), având în vedere sugestiile utilizatorilor. Pentru a vă asigura că elementele de control pentru noul manipulator de cadre sunt întotdeauna ușor accesibile, veți observa că acestea apar pe elementul de cadru pe care îl selectați. Există, de asemenea, o nouă pictogramă de control pentru a reflecta simetria pentru elementele cadrului.

Un avantaj mic, dar puternic, pentru managerul B.O.M. este capacitatea de a crea componente virtuale în cadrul ferestrei de dialog, permițându-vă să creați componente virtuale și să completați informațiile iProperty într-o singură acțiune. Când aveți componente virtuale de adăugat, acest lucru vă va economisi multe selecții și clik-uri pe comenzi!

În plus, veți observa că ordinea reprezentărilor poziționale poate fi acum ajustată prin drag and drop în browser-ul modelului.

Mediul de desenare

În mediul de desen, puteți accesa acum proprietățile iProperties ale unui component direct din meniul contextual al browserului. În caseta de dialog iProperties, veți observa câteva îmbunătățiri. Coloanele din fila personalizată se ajustează automat în funcție de cea mai lungă valoare din fiecare coloană la următoarea deschidere a ferestrei de dialog iProperties. Instrumentul de verificare a ortografiei Inventor verifică acum ortografia dvs. în orice câmp de text din caseta de dialog iProperties în timp ce tastați, iar mai multe proprietăți personalizate pot fi selectate și șterse simultan.

Rezumat

Vizionați videoclipul de mai jos pentru a vedea îmbunătățirile aduse în Inventor 2020.1. Pentru detalii suplimentare consultați pagina de ajutor online. Accesați pagina contului dvs. pentru a descărca software-ul.

Sursa