InfraWorks – Modificarea facilă a propunerilor de proiect

Dacă utilizați InfraWorks pentru a crea mai multe variante de planificare a unui proiect, cel mai ușor mod de a crea propuneri noi este de a copia și lipi obiecte model de la o propunere la alta.

De exemplu, puteți crea Propunerea 1, care este o prezentare completă a site-ului, ștergând însă toate elementele caracteristice drumurilor.

Pe când Propunerea 2 ar putea fi un site cu toate drumurile figurate și rămase la locul lor.

Acum puteți utiliza instrumentul Proposals pentru a verifica diferența dintre propuneri în ceea ce privește elementele adăugate și șterse.

În figura de mai jos putem observa că Propunerea 1 a eliminat un număr de drumuri, comparativ cu propunerea principală a proiectului.

Dacă doriți să modificați Propunerea 1 și să adăugați un element din nou, de exemplu un drum șters, urmați pașii de mai jos:

1 – Deschideți o propunere în care elementul dorit încă există, de ex. Propunerea 2

2 – Selectați obiectul model, de exemplu un drum.

3 – Apăsați Control C pentru a copia obiectul.

4 – Reveniți la Propunerea 1 și apăsați Control / Shift și V pentru a vă asigura că elementul dorit este lipit în Propunerea 1 în locația exactă în care el se află în Propunerea 2.

Astfel ați folosit cu succes instrumentul Proposals pentru a verifica diferențele existente între propunerile dvs. și unde este nevoie de obiectele copiate și lipite între propuneri.

Sursa