Autodesk a lansat versiunea AutoCAD 2020. Ce este nou în această versiune?

Avem plăcerea să vă anunțam că Autodesk a lansat AutoCAD 2020, versiune care vine cu noi caracteristici și îmbunătățiri pentru a vă ajuta să proiectați, să schițați și să aduceți conceptul în realitatea de zi cu zi. Cu un abonament la AutoCAD incluzând pachetele de instrumente specializate, veți obține accesul la seturi de funcționalități specifice industriei, flexibilitate cu AutoCAD web și aplicațiile sale mobile și cele mai noi caracteristici inovatoare ale AutoCAD 2020.

“Continuăm să oferim utilizatorilor o valoare fără precedent printr-o ofertă simplificată, noi caracteristici și aplicații web și mobile premiate”, a declarat Marcus O’Brien, directorul managementului produselor AutoCAD. “Cu ajutorul capabilităților Autodesk cloud și a noilor parteneriate AutoCAD, utilizatorii pot colabora și pot face orice, oriunde”.

Citiți mai departe pentru a afla ce este nou în AutoCAD 2020, disponibil începând cu 27 martie 2019.

Noua temă întunecată aduce claritate

AutoCAD 2020 și toate seturile de instrumente specializate au un aspect nou! Tema întunecată are acum o interfață modernă de culoare albastru închis, care este ușor de acomodat pentru ochi. Noua temă este concepută pentru a funcționa cu îmbunătățirile recente ale contrastului și pictograme mai clare.

Îmbunătățirile de performanță accelerează munca

Misiunea noastră este ca AutoCAD să continue să fie motorul puternic, de performanță ridicata și de înaltă fidelitate în care aveți încredere. Cu AutoCAD 2020:

  • De fiecare dată când salvezi ceea ce lucrezi durează aproximativ o secunda. Acest lucru vă poate aduce economii de ordinul orelor într-un an.
  • În plus, timpul de instalare este cu 50% mai scurt pentru hard disk-urile de tip SSD.

Afișați rapid măsurătorile

În AutoCAD 2020, măsurarea distanțelor este mai rapidă decât oricând cu noul instrument Quick Measure, care măsoară desenele 2D pur și simplu plasându-vă mouse-ul pe ele. Dimensiunile, distanțele și unghiurile sunt afișate dinamic, pe măsură ce deplasați mouse-ul peste și între obiecte.

 

Introduceți blocuri în mod eficient cu Blocks Palette

Noua funcție Block Palette simplifică inserarea blocurilor prin intermediul unor galerii vizuale și posibilitatea de filtrare exact a blocului pe care îl căutați. Puteți să trageți și să plasați blocuri în desen din Current Drawings, Recent sau Other Drawings. Block Palette crește eficiența pentru găsirea și introducerea de blocuri multiple și a blocurilor recent utilizate – inclusiv adăugarea unei opțiuni de Repeat Placement (plasare repetată) pentru salvarea pașilor repetitivi.

Curățați cu ușurință desene cu funcția reproiectată Purge

Instrumentul Purge a fost reproiectat pentru curățarea mai ușoară a desenelor. Eliminați simultan mai multe obiecte care nu sunt necesare, printr-o selecție ușoară și o zonă destinata vizualizării în avans a modificărilor. Consultați butonul Find Non-Purgeable Items (Găsiți articole care nu pot fi șterse) și secțiunea Possible Reasons (motive posibile), pentru a înțelege de ce anumite elemente nu pot fi eliminate.

Comparați reviziile desenelor într-o singură fereastră

Un element favorit de la lansarea de anul trecut, instrumentul DWG Compare a fost îmbunătățită pe baza feedback-ului dvs. Acum puteți compara două versiuni ale unui desen fără a părăsi fereastra curentă și puteți importa modificările dorite în desenul curent în timp real. Comutați rapid și opriți compararea cu noua bara de instrumente DWG Compare.

AutoCAD face parteneriat cu Microsoft și Box

AutoCAD dezvoltă un parteneriat cu Microsoft și cu Box, astfel încât de azi, dacă stocați deja fișierele în Microsoft OneDrive sau Box, veți avea fluxuri de lucru simplificate și veți putea profita oricând de accesul la orice fișier DWG cu AutoCAD.

Creșteți productivitatea cu integrarea Microsoft și Box pentru AutoCAD

Parteneriatul cu Microsoft și Box deschide calea pentru fluxuri de lucru ușoare și eficiente pentru a obține o productivitate ridicată. Puteți să lucrați proiectul dvs. online în AutoCAD și îl puteți stoca direct în cloud. Acum, puteți deschide rapid orice fișier DWG stocat în Microsoft OneDrive și Box cu aplicația AutoCAD Web, la apăsarea unui buton. Aplicația AutoCAD Web rulează în browserul web pe aproape orice computer, astfel încât nici măcar nu aveți nevoie de AutoCAD instalat pe aparatul dvs. pentru a vă putea deschide, revizui și edita desenele.

Integrarea accelerează accesul la fișierele dvs. și reduce timpul de colaborare, permițându-vă vizualizarea și editarea desenelor în timp real. Puteți salva fișierele actualizate în OneDrive și Box fără a părăsi aplicația AutoCAD Web, permițându-vă să lucrați fără întreruperi.

Parteneriatul cu Microsoft și cu Box oferă, de asemenea, flexibilitate. De exemplu, dacă aveți fișiere DWG stocate în Autodesk cloud, le puteți deschide, cu Xref-urile lor, pe orice dispozitiv cu AutoCAD  pentru desktop, web și aplicații mobile. Același lucru este valabil dacă fișierele DWG sunt stocate în Microsoft OneDrive și Box. Cu ajutorul capabilităților cloud, puteți să vă păstrați fișierele acolo unde vă place și să le accesați convenabil în AutoCAD din birou, din șantier și din mers.

Integrarea este acum disponibilă pentru toți abonații AutoCAD utilizând Microsoft, Box și Dropbox. Aflați mai multe despre aplicația AutoCAD Web. (https://www.autodesk.com/products/autocad-web-app/overview)

Descărcați AutoCAD 2020 astăzi

Sunteți gata să explorați noile caracteristici ale AutoCAD 2020? Inovațiile menționate mai sus nu sunt disponibile numai cu AutoCAD 2020, ci și în AutoCAD LT 2020. Dacă vă aflați într-un plan de abonament sau de subscripție, mergeți la contul dvs. Autodesk și descărcați astăzi cea mai recentă versiune. Dacă nu, pentru început, descărcați o versiune demonstrativa gratuită de 30 de zile pentru AutoCAD 2020 sau AutoCAD LT 2020.

Sursa

 

Licente si training pentru AutoCAD: