fbpx

Adobe Acrobat Pro 2020, Multiple Platforms, English

599,00  +TVA

Acrobat Pro este versiunea pentru desktop a aplicatiei Acrobat care simplifica munca de zi cu zi si include multe imbunatatiri de productivitate pentru lucrul cu fisiere PDF pe desktop.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Comparati fisiere cu usurinta
Cu noua functie Compare Files, puteti acum detecta rapid si precis diferentele dintre doua versiuni ale unui fisier PDF.

Interfata cu tab-uri pentru vizualizarea fisierelor PDF multiple

La deschidea mai multor fisiere PDF in aceeasi sesiune, acestea se deschid ca tab-uri in aceeasi fereastra. Puteti trece de la un tab la altul cu click pe denumirea fisierului sau folosind sagetile din partea dreapta-sus a interfetei.

Creati mai usor liste

Acrobat are acum functii pentru liste numerotate sau marcate in panoul de editare PDF. Creati liste noi, convertiti un paragraf intr-o lista, o lista intr-un paragraf si o lista dintr-un tip in altul.

Transformati un scan intr-un PDF

Functia Scanner este acum mai simpla. Noua interfata va permite sa transformati cu usurinta documente scanate in PDF-uri utilizand setarile implicite sau presetate. De asemenea, este usor sa faceti ajustari ale setarilor din aceeasi interfata.

Folositi semnaturi electronice

Noua functie de Certificate face mai usoara semnarea, certificare si verificarea documentelor cu ID-uri digitale.

Cerinte de sistem

Cerinte de sistem Adobe Acrobat Pro DC: https://helpx.adobe.com/ro/acrobat/system-requirements-acrobat-2020.html

Licenta si livrare

Licenta: de tip permanent.

Livrare: licenta electronica (download).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top