Program de Analiza Structurala si Proiectare ETABS

ETABS poate fi considerat o soluție de top din gama pachetelor software integrate pentru analiză structurală și proiectarea clădirilor. Programul oferă o interfață grafică 3D îmbunătățită, opțiuni de analiză liniară și neliniară, instrumente avansate de desen și proiectare, pentru a permite utilizatorului să abordeze o gamă variată de structuri și materiale.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

De la predimensionare până la planșe și breviare de calcul, ETABS integrează toate etapele procesului de proiectare.

Crearea de modele nu a fost niciodată mai ușoară – comenzile de desenare intuitive permit generarea rapidă a planșeelor, cadrelor, diafragmelor și a nucleelor centrale. Desenele CAD pot fi transformate direct în modele ETABS sau folosite ca șabloane pe care elementele definite în ETABS pot fi suprapuse. Motorul de analiză SAPFire pe 64 de biți permite analizarea rapidă a modelelor indiferent de mărime și complexitate și acceptă tehnici de modelare neliniare, cum ar fi analiza pe faze de execuție și efectele timpului (de exemplu, curgerea lentă și contracția).

 

Dimensionarea și proiectarea cadrelor din oțel și beton (cu optimizare automatizată), grinzi compozite, stâlpi compoziți, grinzi metalice, diafragme din beton și zidărie sunt incluse, precum și verificarea capacității conexiunilor și plăcilor de bază din oțel. Modelele pot fi redate în mod realist și toate rezultatele pot fi afișate direct pe structură. Sunt disponibile breviare de calcul complete și personalizabile pentru toate rezultatele de analiză și dimensionare, iar planșele de execuție schematizate ale planurilor de încadrare, planificări, detalii și secțiuni transversale pot fi generate pentru structuri din beton și oțel.

 

ETABS oferă o gamă variată de posibilități de modelare și analiză pentru inginerii structuriști, fiind cea mai viabilă soluție, atât pentru structuri industriale parter, cât și pentru cele mai înalte clădiri rezidențiale, comerciale sau administrative.

 

Configuratii ETABS

ETABS este disponibil în 3 configurații: Plus, Nonlinear și Ultimate

Cerinte de sistem

Procesor

Minimum: Intel Pentium 4 sau AMD Athlon 64

Recomandat: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 X2, sau mai bun

Suportul SSE2 este necesar

Motorul SAPFire® funcționează optim atunci când este utilizat pe un computer cu mai multe procesoare

Memorie

Minimum: 2 GB pentru XP O/S, 4 GB pentru Vista/Windows 7 O/S

Recomandat: 4 GB pentru 32-bit O/S, 8 GB sau mai mult 64-bit O/S

Viteza de lucru este îmbunătățită prin instalarea de memorie RAM

Vista/Windows 7 necesită mai mult RAM decât XP datorită sistemului de operare în sine

Sistem de operare

Microsoft® Windows XP cu Service Pack 2 sau mai recent, Microsoft® Windows Vista, Microsoft® Windows 7, Microsoft® Windows 8 sau Microsoft® Windows 10, versiuni 32- și 64-bit

Cu un sistem de operare pe 64 bit, motorul SAPFire® poate utiliza mai mult de 4GB RAM atunci când rulează proiecte complexe

Capacitate

6 GB pentru instalarea softului.

Recomandat: Hard Disk Drive de 500GB sau mai mult(7200 rpm SATA)

Pentru rularea, analizarea și stocarea rezultatelor, programul necesită spațiu adițional

Placa video

Minimum: Compatibilă cu o rezoluție de 1024 pe 768 și culori standard pe 16 bits

Recomandat: Placă video NVIDIA GPU sau echivalentă. Placa trebuie să fie compatibilă cu DirectX 9.0c

 

Back to Top
×