AutoCAD Architecture

AutoCAD Architecture face acum parte din AutoCAD including specialized toolsets.

AutoCAD Architecture reprezinta versiunea aplicatiei AutoCAD special dezvoltata pentru arhitecti. Crearea si utilizarea documentatiei de constructie devine acum mai eficienta prin utilizarea uneltelor de desenare si de proiectare intuitive ale sistemului care foloseste obiecte arhitecturale 3D inteligente de tipul pereti, usi, ferestre, etc.

Descriere

Mediul familiar contribuie la cresterea nivelului de productivitate a utilizatorilor si ofera flexibilitate in procesul de invatare a noilor caracteristici.

Utilizarea deja bine cunoscutului format de fisiere DWG faciliteaza comunicarea si utilizarea simultana a proiectelor intre ingineri si arhitecti in timp ce uneltele integrate de randare pot oferi clientilor prezentari realiste ale proiectului. Aplicatia AutoCAD Architecture ofera beneficii imediate arhitectilor deja familiarizati cu platforma AutoCAD.

Cerinte de sistem

Vezi cerinte de sistem pentru AutoCAD including specialized toolsets.

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

  • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
  • suport tehnic la Autodesk
  • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
  • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Solicitare informatii suplimentare

[contact-form-7 id=”2862″ title=”oferta”]

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×