Plugin de Calculare Cantitati Quantifier Pro pentru SketchUp

79,00  +TVA

Quantifier Pro este cel mai bun plugin SketchUp pentru calcularea rapoartelor instantanee de cantități și costuri din modelul la care lucrați. Cu Quantifier Pro puteți calcula aria, volumul, lungimea, greutatea și costurile instantaneu în SketchUp!

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Descriere

Ce se poate realiza cu Quantifier Pro: plugin SketchUp

quantifier-pro-plugin-sketchup-cadware-engineering

Calculați suprafața

Calculați suprafața pereților, plăcilor, acoperișurilor, pardoselilor, placărilor și a multor alte suprafețe. Se calculează atât suprafața propriu-zisă, cît și zona proiectată (pentru obiecte cu grosime).

Generați un raport de materiale instantaneu care arată calculul suprafeței tuturor materialelor din modelul vostru SketchUp.

Calculul volumului

Calculatorul de volum al Quantifier Pro este mult mai puternic decât fereastra SketchUp Entity Info. Acesta poate determina volumul total al grupurilor și componentelor, precum și al obiectelor suprapuse din interior. Ba mai mult, poate estima volumul obiectelor care nu sunt impermeabile. Folosiți-l pentru a găsi volumul de beton, pietriș, sol vegetal, rezervoare de apă și multe altele.

Calculați greutatea

Prin atribuirea unei greutăți unitare layer-ului de obiecte, se poate calcula greutatea obiectelor din modelul dvs. SketchUp. Greutatea unitară poate fi atribuită după volum, suprafață sau lungime.

Cuantificați lungimea

Lungimea, lățimea și înălțimea grupurilor și componentelor sunt, de asemenea, raportate de Quantifier Pro.

Estimarea costurilor

Exportați rapoarte detaliate de calcul al costurilor. Stabiliți reguli de cost reutilizabile în funcție de strat, material, obiect sau întregul model. Cost Inspector Tool arată calculul complet al costului pentru obiectul selectat pentru a verifica acuratețea.

Funcții de raportare

  • Toate rapoartele sunt bazate pe model și se actualizează automat la modificarea modelului SketchUp
  • Rapoarte de cantitate complet personalizabile care pot afișa calcule pentru volum, lungime, lățime, înălțime, greutate, suprafață, suprafață proiectată, cost și multe altele
  • Exportați rapoarte detaliate de estimare costuri în format HTML sau CSV
  • Utilizați Microsoft Excel (doar Windows) pentru a exporta și importa date de cost unificate pe mai multe modele SketchUp
  • Suportă mai multe limbi și monede internaționale
  • Control complet al unităților și precizie afișată în rapoarte

quantifier-pro-plugin-sketchup-cadware

Distribuiți date de cost pe mai multe modele SketchUp exportând în Excel.

 

 

Back to Top
×