iToo Forest Pack

iToo Forest Pack

220,00 

Forest Pack este cel mai popular plugin din lume de distribuire aleatorie a elementelor pentru programul 3ds Max. Acest plugin oferă o soluție completă pentru crearea unor zone vaste de obiecte, de la copaci, plante și clădiri la aglomerări, agregate, acoperiri ale solului, roci și multe altele. Dacă puteți modela, Forest Pack poate multiplica și distribui aleatoriu.

Descriere

Forest Pack

Nenumărate studiouri din întreaga lume se bazează pe algoritmii testați de producție și umbrire ai lui Forest Pack pentru a reda scene cu un număr practic nelimitat de obiecte și poligoane, toate fără a pune presiune pe resursele computerului.

Simulați modele de distribuție naturală și profitați la maximum de activele voastre, utilizând instrumente avansate de cartografiere și distribuire aleatoare, sau faceți setări cu control granular asupra fiecărui aspect al pluginului.

forestpack-cadware

Principalele caracteristici ale pluginului Forest Pack

Rapid

Forest Pack este complet multi-threaded și foarte bine optimizat pentru viteză și eficiență. O scenă tipică poate folosi fără efort peste 100.000 de obiecte fiecare cu 1 milion de poligoane și le redă în doar câteva minute.

Interactiv

Modul de afișare Point Cloud previzualizează fidel obiectele multiplicate și distribuite în ferestrele de vizualizare așa cum vor apărea în randare. Uimitor de rapidă, această caracteristică vă permite să mutați și să editați elemente în timp real, menținând în același timp o previzualizare exactă a scenelor.

Zone parametrice

Din momentul în care alegeți o zonă de distribuire, Forest Pack este complet parametric. Fără editare distructivă, luați decizii de proiectare în orice moment și vedeți rezultatele instantaneu.

Natural

Recreați varietatea nelimitată găsită în natură, cu capacitatea de a distribui aleatoriu obiectele, transformările, animațiile, texturile și nuanțele. De asemenea, este posibilă și mimarea unor patternuri de creștere naturală folosind funcția inovatoare Clusters.

Precis

Controlul hărților atunci când aveți nevoie. Controlați parametrii utilizând hărți și expresii sau utilizați funcția “Tree Editor” pentru a distribui de-a lungul spline-urilor, pe marcaje sau chiar pentru a edita și plasa obiecte individuale.

Gata de folosire

Utilizați browserul de bibliotecă încorporat Forest Pack pentru a selecta și atribui plante cu un singur click. Peste 100 de modele sunt incluse în “Forest Pack Pro” sau puteți crea propriile presetări și le puteți partaja fără efort colegilor.

forestpack-cadware-engineering

Ce este inclus?

  • Plugin Forest Pack Pro pentru 3ds Max, versiuni 2012 mai noi
  • Suport pentru cele mai populare motoare de randare
  • Noduri de redare nelimitate
  • Presetări de bibliotecă și materiale pentru utilizare out-of-box cu multe motoare de redare populare
  • Integrare cu multe biblioteci terțe
  • Suport premium

forest-pack_cadware-engineering

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

  • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
  • suport tehnic la Autodesk
  • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
  • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Solicitare informatii suplimentare

Contact

[Doresc sa ma abonez la newsletter]

[Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate in scopul de a primi informatii despre produsele si serviciile solicitate.]

Back to Top