iToo Forest Pack

240,00  +TVA

Forest Pack este cel mai popular plugin din lume de distribuire aleatorie a elementelor pentru programul 3ds Max. Acest plugin oferă o soluție completă pentru crearea unor zone vaste de obiecte, de la copaci, plante și clădiri la aglomerări, agregate, acoperiri ale solului, roci și multe altele. Dacă puteți modela, Forest Pack poate multiplica și distribui aleatoriu.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Descriere

Forest Pack

Nenumărate studiouri din întreaga lume se bazează pe algoritmii testați de producție și umbrire ai lui Forest Pack pentru a reda scene cu un număr practic nelimitat de obiecte și poligoane, toate fără a pune presiune pe resursele computerului.

Simulați modele de distribuție naturală și profitați la maximum de activele voastre, utilizând instrumente avansate de cartografiere și distribuire aleatoare, sau faceți setări cu control granular asupra fiecărui aspect al pluginului.

forestpack-cadware

Principalele caracteristici ale pluginului Forest Pack

Rapid

Forest Pack este complet multi-threaded și foarte bine optimizat pentru viteză și eficiență. O scenă tipică poate folosi fără efort peste 100.000 de obiecte fiecare cu 1 milion de poligoane și le redă în doar câteva minute.

Interactiv

Modul de afișare Point Cloud previzualizează fidel obiectele multiplicate și distribuite în ferestrele de vizualizare așa cum vor apărea în randare. Uimitor de rapidă, această caracteristică vă permite să mutați și să editați elemente în timp real, menținând în același timp o previzualizare exactă a scenelor.

Zone parametrice

Din momentul în care alegeți o zonă de distribuire, Forest Pack este complet parametric. Fără editare distructivă, luați decizii de proiectare în orice moment și vedeți rezultatele instantaneu.

Natural

Recreați varietatea nelimitată găsită în natură, cu capacitatea de a distribui aleatoriu obiectele, transformările, animațiile, texturile și nuanțele. De asemenea, este posibilă și mimarea unor patternuri de creștere naturală folosind funcția inovatoare Clusters.

Precis

Controlul hărților atunci când aveți nevoie. Controlați parametrii utilizând hărți și expresii sau utilizați funcția “Tree Editor” pentru a distribui de-a lungul spline-urilor, pe marcaje sau chiar pentru a edita și plasa obiecte individuale.

Gata de folosire

Utilizați browserul de bibliotecă încorporat Forest Pack pentru a selecta și atribui plante cu un singur click. Peste 100 de modele sunt incluse în “Forest Pack Pro” sau puteți crea propriile presetări și le puteți partaja fără efort colegilor.

forestpack-cadware-engineering

Ce este inclus?

  • Plugin Forest Pack Pro pentru 3ds Max, versiuni 2012 mai noi
  • Suport pentru cele mai populare motoare de randare
  • Noduri de redare nelimitate
  • Presetări de bibliotecă și materiale pentru utilizare out-of-box cu multe motoare de redare populare
  • Integrare cu multe biblioteci terțe
  • Suport premium

forest-pack_cadware-engineering

Licenta si livrare

Licenta permanenta.

Livrare electronica.

Back to Top
×