iToo RailClone

240,00  +TVA

RailClone aduce o abordare unică a modelării parametrice. Nu există nimic altceva ca acest plugin în 3ds Max. Obiecte personalizate, definite de utilizator, sunt dispuse de-a lungul spline-urilor în conformitate cu un set de reguli de construcție pentru a crea obiecte procedurale sofisticate.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Acest nou concept permite utilizatorilor să construiască structuri complexe realiste și extrem de interactive pentru vizualizare arhitecturală, inginerie civilă, design interior și industrial. Utilizarea bibliotecii noastre complete sau crearea de reguli în noua funcție grafică “Style Editor” creează un flux de lucru familiar, ușor de învățat și rapid de utilizat.

RailClone-Cadware

Caracteristici cheie

Versatil

Cu RailClone nu există limite pentru creativitatea voastră. Spre deosebire de alte scripturi și pluginuri care sunt proiectate pentru un singur tip de model, în RailClone puteți crea aproape orice obiect parametric.

Ușor de folosit

RailClone folosește un Editor grafic de stil ușor de înțeles pentru a crea structuri sofisticate. Spre deosebire de alte instrumente procedurale, nu este necesară nicio cunoștință de programare.

Rapid

RailClone este foarte bine optimizat pentru viteză. Acest lucru, împreună cu modul de afișare Cloud-Points și umbrele geometrice native vă ajută să puteți crea și reda obiecte parametrice uriașe, realizate din mii de părți extrem de detaliate.

Adaptativ

RailClone transformă, feliază și deformează geometria pentru a crea un obiect continuu. Trebuie doar să stabiliți regulile de construcție și toate deformările necesare sunt aplicate automat, chiar și pe traseele curbate!

Inteligent

Lăsați RailClone să gândească pentru voi cu algoritmi avansați pentru a deforma geometria ca să urmeze trasee și suprafețe înclinate. Pereții înclinați și neuniformi, scările, balustradele și gardurile în trepte nu mai sunt o sarcină dificilă de realizat în 3ds Max.

Gata de plecare

RailClone Pro vine cu peste 350 de stiluri predefinite, inclusiv garduri, balustrade, bariere, trafic, pereți și multe altele. Browserul bibliotecii este complet personalizabil, permițându-vă să adăugați noi categorii și modele cu un singur click și să le partajați colegilor voștri.

Rail-Clone-Cadware-Engineering

Ce este inclus?

  • Plugin Forest Pack Pro pentru 3ds Max 2012 și versiuni mai noi
  • Suport nativ pentru cele mai populare motoare de randare
  • Noduri de redare nelimitate
  • Peste 400 de presetări
  • Suport premium

Rail-Clone_Cadware-Engineering

Rail-Clone_Cadware_Engineering

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

  • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
  • suport tehnic la Autodesk
  • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
  • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Back to Top
×