Reduceri!

Pachet Spatial Manager for BricsCAD Professional Edition+ BricsCAD Pro

1.910,00  +TVA

Acest pachet contine o licență Spatial Manager for BricsCAD permanentă și o licență BricsCAD Pro permanentă.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Spatial Manager for BricsCAD Professional Edition

Spatial Manager for BricsCAD este un plugin puternic conceput pentru utilizatorii BricsCAD, care trebuie să importe, să exporte, să transforme și să gestioneze date spațiale într-un mod simplu, rapid și ieftin. Acest plugin include multe funcționalități care nu au mai existat până acum în BricsCAD.

Spatial Manager for BricsCAD vine într-o aplicație care rulează în interiorul BricsCAD și permite utilizatorului să importe și să exporte date geospațiale între desene BricsCAD și fișiere geospațiale, servere de date sau baze de date, să afișeze hărți de fundal, să gestioneze date alfanumerice și tabele de date, să creeze modele de teren și contururi, să caute locații, să transforme sisteme de coordonate și multe alte funcționalități geospațiale.

Spatial-Manager-for-BricsCAD-cadware

Caracteristici-cheie ale Spatial Manager for BricsCAD

Importare date spațiale în BricsCAD

Spatial Manager for BricsCAD importă date spațiale în desene BricsCAD noi sau existente, ca obiecte BricsCAD și date extinse (EED), utilizând o fereastră pas cu pas care permite utilizatorului să aleagă sau să selecteze toți parametrii de import necesari pentru a obține informații spațiale diferențiate într-un desen CAD.

Importul în serie, layerele automate, umplerea poligoanelor, blocurile în funcție de valorile datelor și atributele mapate, etichetarea, înălțimea, grosimea sau filtrele spațiale sunt doar o parte a funcționalității aplicației atunci când se importă din fișiere spațiale, servere de date, baze de date etc.

Importare taskuri

Salvați taskurile pentru a relua procesele de import (inclusiv toți parametrii procesului) ori de câte ori doriți.

Spatial Manager for BricsCAD Tasks vă permite să repetați orice proces de import ori de câte ori doriți fără a fi nevoie să introduceți parametrii săi din nou. Gestionați și executați taskuri în paleta principală de aplicații.

Exportare date spațiale din BricsCAD

Spatial Manager for BricsCAD exportă obiecte din desen în fișiere spațiale sau baze de date și salvează datele extinse ale entității (EED) ca tabele de date alfanumerice folosind o fereastră pas cu pas, care împărtășește câțiva pași cu fereastra de import. În același mod, utilizatorul poate alege sau selecta parametrii de export pentru a defini toate datele de interes dintr-un număr mare de posibilități.

Există opțiuni pentru exportul coordonatelor, lungimii sau suprafeței, layerul obiectelor, identificator și altitudine, atributele și numele referințelor de bloc și proprietățile lor, textele și proprietățile lor etc. Obiectele vor fi filtrate automat la export și toate operațiile geometrice necesare pentru a se potrivi formatului de date țintă (cum ar fi segmentarea obiectelor curbate) sunt efectuate automat.

Transformarea coordonatelor

Calculați transformările geometrice ale obiectelor în procesele de import și export.

Spatial Manager for BricsCAD va calcula transformările geometrice ale obiectelor din procesele de import și export, care vor depinde de sistemul de coordonate ales (CRS) pentru datele sursă și cele de interes.

Utilizatorul poate alege CRS-urile corespunzătoare dintr-un catalog CRS complet sau dintr-o listă care include cele mai recente CRS-uri utilizate.

Gestionarea datelor, interogare și editare

Gestionați datele alfanumerice atașate obiectelor, proiectați și editați structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor.

Spatial Manager for BricsCAD va gestiona datele alfanumerice care pot fi atașate obiectelor din procesele de import, însă utilizatorii pot proiecta și edita structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor. Ei pot gestiona tabelele și câmpurile în funcție de propriile nevoi.

În plus, valorile datelor pot fi modificate în paleta aplicației și există comenzi pentru selectarea obiectelor după interogări sau în funcție de tabelul pe care sunt atașate. Ca un bonus, aplicația oferă și o comandă care permite marirea obiectelor selectate.

Grila de date

Paleta Grilă de date vă permite să vizualizați, să editați etc. datele obiectelor din orice tabel din desen. De asemenea, puteți selecta obiecte din grila de date, puteți exporta datele din tabele și multe altele.

Grila de date, care este complet interactivă și sincronizată automat cu desenul curent, este instrumentul principal al aplicației pentru orice activitate legată de gestionarea datelor obiectelor și a obiectelor reunite.

La fel ca orice paletă BricsCAD, grila de date poate fi aranjată, redimensionată, activată, dezactivată, grupată etc. Puteți sorta rândurile și coloanele de date, puteți proiecta coloanele de date care vă interesează să le afișați, puteți să utilizați mai multe funcții prin butonul din dreapta și să accesați principalele comenzi ale aplicației legate de tabelele de date.

Hărți de fundal

Alegeți dintr-o mulțime de hărți dinamice de fundal de la furnizori precum Google Maps, OpenStreetMap, Bing, MapBox, Ordnance Survey etc. sau configurați propriile hărți de pe serverele TMS, WMS sau WMTS

Spatial Manager for BricsCAD permite utilizatorilor BricsCAD să aleagă dintr-o mulțime de hărți de fundal dinamic de la mulți furnizori sau hărți personalizate de pe servere TMS, WMS sau WMTS. Aceste hărți vor îmbunătăți calitatea desenelor și vor permite utilizatorilor să compare și să verifice mai bine.

Imaginile hărții sunt actualizate automat când se modifică vizualizarea desenului și rezoluția imaginilor este adaptată automat la dimensiunea vizualizării. Utilizatorul poate face instantanee statice georeferențiate ale hărților, precum și exporta/importa definiții de hartă personalizate pentru a fi împărtășite cu alți utilizatori.

Terenuri

Creați terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D sau din serviciile Elevation

Fereastra de teren pas cu pas a Spatial Manager for BricsCAD permite utilizatorilor BricsCAD să creeze terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D sau din serviciile online Elevation.

Personalizați contururile (2D sau 3D, etichetare parametrică etc.), alegeți opțiuni avansate în procesele de creare 3D etc.

Analiză spațială

Efectuați operațiuni de analiză spațială peste obiectele din desen generând obiecte noi din această analiză.

Spatial Manager for BricsCAD oferă un set cuprinzător de instrumente pentru efectuarea operațiunilor de analiză spațială cu entitățile vectoriale din desen și datele atașate ale acestora, rezultând noi obiecte generate de rezoluția unor astfel de operații.

Operațiile de analiză spațială pot fi efectuate pe o combinație de tabele, layere sau obiecte de desen selectate anterior prin interacțiunea cu elementele de pe ecran sau utilizând interogările avansate de selecție ale aplicației.

Publicarea în Google Earth

Exportați toate sau o parte din obiectele din layerele vizibile ale desenului și datele acestora într-un fișier KML sau KMZ.

Spatial Manager for BricsCAD include o comandă specifică concepută pentru a exporta toate sau o parte din obiectele din layerele vizibile ale desenului și datele acestora, într-un fișier KML sau KMZ (Google Earth) printr-o operație cu un singur click.

Organizarea curentă a layerelor și proprietățile acestora și a obiectelor sunt luate în considerare la crearea fișierului GE rezultat, iar acest fișier poate fi deschis direct în Google Earth (dacă este instalat).

Integrare Google Street View

Browserul de imagini dinamice Google Street View pe orice desen sau hartă georeferențiată

Utilizați paleta „Street View” pentru a vizualiza și naviga imagini Street View selectând un punct de desen pentru care există astfel de imagini.

Când executați comanda „SPMSTREETVIEW”, o hartă a străzilor și drumurilor pentru care sunt disponibile imagini Street View este afișată pe ecran și suprapusă pe desen (culoare albastră). Această hartă este regenerată automat când se modifică vizualizarea desenului.

Căutare locații

Localizați geografic în desenul dvs. adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice

Spatial Manager for BricsCAD include funcții de localizare geografică în desenul vostru de adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice.

Vă permite să accesați o fereastră-text de căutare a locațiilor și să măriți automat sau să inserați geometria locației selectate.

Obiecte etichetate

Etichetați valorile datelor din tabelele atașate obiectelor ca texte.

Spatial Manager for BricsCAD vă permite să creați etichete text în desen din obiectele selectate de pe desen sau hartă. Selecția obiectelor poate fi diversă: manuală, prin interogare sau după tabel.

În cadrul parametrilor de etichetare puteți alege opțiuni precum câmpul tabelului care urmează să fie etichetat, stilul de etichetare (tipul fontului, înălțimea textului, rotația textului etc.), precum și layerul de destinație și aplicarea culorilor aleatorii noilor layere.

BricsCAD Pro

BricsCAD este un software CAD puternic ce unifică setul de caracteristici familiare native dwg cu unelte 2D avansate şi modelarea directă 3D inteligentă. BricsCAD este platforma CAD 2D și 3D care vă ajută să rezolvați problemele de proiectare mai rapid.

Instrumente de proiectare inteligente

BricsCAD dispune de instrumente inteligente unice, alimentate de AI (artificial intelligence), pentru a vă ajuta să lucrați mai mult și mai rapid. Mai exact, vă ajută să automatizați sarcinile manuale, să optimizați desenele, reducând semnificativ efortul și crescând productivitatea în toate etapele proiectării.

Libertatea proiectării

BricsCAD oferă funcționalități unice, asigurându-vă libertatea de a lucra așa cum doriți. Având capacitatea de a mișca liber în și din fluxurile de lucru 2D și 3D și abordarea adaptabilă la modelarea 3D, puteți să alegeți cea mai bună abordare pentru voi.

Modelare 3D variată și puternică

Abordarea unică a designului 3D combină cele mai bune posibilități de modelare directă fără restricții și de proiectare parametrică. Sunteți liber să vă exprimați creativitatea în etapa de proiectare timpurie prin modelare dinamică directă, manipulând interactiv geometria solidă și de suprafață în timp ce mutați mouse-ul. Pe măsură ce designul evoluează, puteți adăuga mai mult control dimensional, totul fără complexitatea impusă de abordarea clasică bazată pe istoric.

Cerinte de sistem

Spatial Manager for BricsCAD

Windows 7 sau o versiune mai nouă

100 MB spațiu liber pe disc sau mai mult

Windows Installer 3.1 sau o versiune mai nouă

BricsCAD

Cerințe de sistem și recomandări pentru Microsoft Windows, Linux și pentru Apple Mac.

Sisteme de operare acceptate:

Windows 8.1, 10, 11 (x64)

Ubuntu V18.04 și versiuni mai noi care sunt încă acceptate de canonical

macOS 10.15 sau o versiune mai nouă: Catalina (macOS 10.15), Big Sur (macOS 11), Monterey (macOS 12)

CPU minim:

Intel® Core™ i5

AMD Ryzen™ 5

CPU recomandat:

Intel® Core™ i7

Intel® Core™ i9

AMD Ryzen™ 7

AMD Ryzen™ 9

Memorie de sistem minimă:

8 GB

Memorie de sistem recomandată:

16 GB

Spațiu minim pe disc:

2 GB pentru BricsCAD Ultimate, instalat

Sistem minim de afișare:

Afișaj Full HD (1920 x 1080) True Color și o placă grafică cu 1 GB VRAM

Ecranele Apple Mac

Sistem de afișare recomandat:

Afișaje multiple UHD (3840 x 2160) sau 4k True Color, cu o placă grafică PCIe® cu GPU și 4 GB VRAM

Ecranele Apple Mac Retina (4K și 5K).

Pe sistemele Microsoft Windows, majoritatea plăcilor grafice și a GPU-urilor de la NVIDIA, AMD și Intel® sunt acceptate.

Pe sistemele Linux, majoritatea plăcilor grafice și a GPU-urilor de la NVIDIA și AMD sunt acceptate.

Pe sistemele Mac, hardware-ul nativ de afișare Apple este acceptat.

Modurile de afișare non-wireframe ale BricsCAD sunt generate de tehnologia RedSDK de la Redway3D®. GPU-ul este folosit pentru a reda aceste moduri.

Licenta si livrare

Licența permanentă: este inclusa mentenanta anuala pentru Spatial Manager. Licenta de BricsCAD Pro include mentenanta pentru primul an.

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2-4 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si informatii privind descarcarea si instalarea programului).

Back to Top
×