Reduceri!
Oferta expiră în

Pachet Spatial Manager for ZWCAD Professional Edition + ZWCAD Pro

1.173,25  +TVA

Acest pachet contine o licență Spatial Manager for ZWCAD permanentă și o licență ZWCAD Pro permanentă.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Spatial Manager for ZWCAD Professional Edition

Spatial Manager for ZWCAD este un plugin puternic conceput pentru utilizatorii ZWCAD, care trebuie să importe, să exporte, să transforme și să gestioneze date spațiale într-un mod simplu, rapid și ieftin, care include multe funcționalități care nu au mai existat în ZWCAD.

Spatial Manager for ZWCAD vine într-o aplicație care rulează în interiorul ZWCAD și permite utilizatorului să importe și să exporte date geospațiale între desene ZWCAD și fișiere geospațiale, servere de date sau baze de date, să afișeze hărți de fundal, să gestioneze date alfanumerice și tabele de date, să creeze modele de teren și contururi, să caute locații, să transforme sistemele de coordonate și multe alte funcționalități geospațiale.

Spatial-Manager-for-ZWCAD-cadware

Caracteristici-cheie ale Spatial Manager for ZWCAD

Importați date spațiale în ZWCAD

Importă date spațiale în desene ZWCAD noi sau existente ca obiecte ZWCAD și date de entitate extinse (EED), utilizând o fereastră pas cu pas care permite utilizatorului să aleagă sau să selecteze toți parametrii de import necesari pentru a obține informații spațiale diferențiate într-un desen CAD.

Importul în serie, suprapunerea automată, umplerea poligoanelor, blocurile în funcție de valorile datelor și atributele mapate, etichetarea, altitudinea, grosimea sau filtrele spațiale sunt doar o parte a funcționalităților aplicației atunci când se importă din fișiere spațiale, baze de date etc.

Importați taskuri

Salvați activitățile pentru a relua procesele de import (inclusiv toți parametrii procesului) de câte ori doriți.

Taskurile Spatial Manager for ZWCAD vă permite să repetați orice proces de import de câte ori doriți, fără a fi nevoie să introduceți din nou parametrii săi. Gestionați și executați sarcini în paleta principală a aplicației.

Exportați date spațiale din ZWCAD

Exportă obiecte din desen în fișiere spațiale sau baze de date și salvează datele extinse ale entității (EED) ca tabele de date alfanumerice.

Spatial Manager for ZWCAD exportă obiecte din desen în fișiere spațiale sau baze de date și salvează datele extinse ale entității (EED) ca tabele de date alfanumerice folosind o fereastră pas cu pas, care împărtășește câțiva pași cu fereastra de import. În același mod, utilizatorul poate alege sau selecta parametrii de export pentru a defini toate datele de interes dintr-un număr mare de posibilități.

Există opțiuni pentru exportul coordonatelor, lungimii sau suprafeței, layerului de obiecte, identificatorului și înălțimii, atributelor și numele referințelor de bloc și proprietățile lor, textele și proprietățile acestora etc. Obiectele vor fi filtrate automat la export și toate operațiunile geometrice necesare să se potrivească formatului de date în care doriți să exportați (cum ar fi segmentarea obiectelor curbate) sunt efectuate automat.

Transformarea coordonatelor

Calculați transformările geometrice ale obiectelor în procesele de import și export.

Spatial Manager for ZWCAD va calcula transformările geometrice ale obiectelor din procesele de import și export, care vor depinde de sistemul de coordonate ales (CRS) pentru datele sursă și de interes.

Utilizatorul poate alege CRS-urile corespunzătoare dintr-un catalog CRS complet sau dintr-o listă care include cele mai recente CRS-uri utilizate.

Gestionarea datelor, interogare și editare

Gestionați datele alfanumerice atașate obiectelor, proiectați și editați structura care va fi utilizată pentru a stoca datele.

Spatial Manager for ZWCAD va gestiona datele alfanumerice care pot fi atașate obiectelor din procesele de import, însă utilizatorii pot proiecta și edita structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor. Ei pot gestiona tabelele și câmpurile în funcție de propriile nevoi.

În plus, valorile datelor pot fi modificate în paleta aplicației și există comenzi pentru selectarea obiectelor după interogări sau în funcție de tabelul pe care sunt atașate. În plus, aplicația oferă și o comandă care permite mărirea obiectelor selectate.

Grila de date

Grila de date (Data Grid) vă permite să vizualizați, să editați datele obiectelor din orice tabel din desen. De asemenea, puteți selecta obiecte din grila de date, puteți exporta datele din tabele și multe altele.

Grila de date, care este complet interactivă și sincronizată automat cu desenul curent, este instrumentul principal al aplicației pentru orice activitate legată de gestionarea datelor obiectelor și a obiectelor legate/conectate.

La fel ca orice paletă ZWCAD, grila de date poate fi aranjată, redimensionată, activată, dezactivată, grupată etc. Veți putea sorta rândurile și coloanele de date, să proiectați coloanele de date care vă interesează să le afișați, să utilizați mai multe funcții prin butonul din dreapta și să accesați principalele comenzi ale aplicației legate de tabelele de date.

Hărți de fundal

Alegeți dintr-o mulțime de hărți dinamice de fundal de la furnizori precum Google Maps, OpenStreetMap, Bing, MapBox, Ordnance Survey etc. sau configurați propriile hărți de pe serverele TMS, WMS sau WMTS. Aceste hărți vor îmbunătăți calitatea desenelor și vor permite utilizatorilor să compare și să facă verificări mai ușor.

Imaginile hărții sunt actualizate automat când se modifică vizualizarea desenului și rezoluția imaginilor este adaptată automat la dimensiunea vizualizării. Utilizatorul poate face instantanee statice georeferențiate ale hărților, și exporta/importa definiții de hartă personalizate pentru a fi partajate/împărtășite/share-uite cu alți utilizatori.

Terenuri

Creați terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D sau din serviciile Elevation.

Fereastra pas cu pas de terenuri a Spatial Manager for ZWCAD permite utilizatorilor ZWCAD să creeze terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D (puncte, ochiuri sau din serviciile online Elevation.

Personalizați contururile (2D sau 3D, etichetare parametrică etc.), alegeți opțiuni avansate în procesele de creare 3D etc.

Analiză spațială

Efectuați operațiuni de analiză spațială peste obiectele din desen generând obiecte noi din această analiză.

Spatial Manager for ZWCAD oferă un set cuprinzător de instrumente pentru efectuarea operațiunilor de analiză spațială cu entitățile vectoriale din desen și datele atașate ale acestora, rezultând noi obiecte generate de rezolvarea acestor operațiuni.

Operațiile de analiză spațială pot fi efectuate pe o combinație de tabele, layere sau obiecte de desen selectate anterior prin interacțiunea cu elementele de pe ecran sau utilizând interogările avansate de selecție ale aplicației.

Publicarea pe Google Earth

Exportați toate sau o parte din obiectele din layerele vizibile ale desenului și datele acestora într-un fișier KML sau KMZ. Spatial Manager for ZWCAD include o comandă specifică concepută pentru a exporta toate sau o parte din obiectele din straturile vizibile ale desenului și datele acestora, într-un fișier KML sau KMZ (Google Earth) printr-o operație cu un singur click.

Organizarea curentă a layerelor, a proprietăților layerelor și obiectelor sunt luate în considerare la crearea fișierului GE rezultat, iar acest fișier poate fi deschis direct în Google Earth (dacă este instalat).

Integrare Google Street View

Browserul de imagini dinamice Google Street View pe orice desen sau hartă georeferențiată.

Utilizați paleta „Street View” pentru a vizualiza și naviga imagini Street View selectând un punct de desen pentru care există astfel de imagini

Când executați comanda „SPMSTREETVIEW”, o hartă a străzilor și drumurilor pentru care sunt disponibile imagini Street View este afișată pe ecran și suprapusă pe desen (culoare albastră). Această hartă este regenerată automat când se modifică vizualizarea desenului.

Căutați locații

Localizați geografic în desenul vostru adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice.

Spatial Manager for ZWCAD include funcții de localizare geografică în desenul vostru de adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice.

Vă permite să accesați o fereastră-text de căutare a locațiilor și să măriți automat sau să inserați geometria locației selectate.

Etichetați obiectele

Etichetați valorile datelor din tabelele atașate obiectelor ca texte.

Spatial Manager for ZWCAD vă permite să creați etichete text în desen din obiectele selectate de pe desen sau hartă. Selecția obiectelor poate fi diversă: manuală, prin interogare sau după tabel.

În cadrul parametrilor de etichetare puteți alege opțiuni precum câmpul tabelului care urmează să fie etichetat, stilul de etichetare (tipul fontului, înălțimea textului, rotația textului etc.), precum și layerul de destinație și aplicarea culorilor aleatorii noilor layere.

ZWCAD Pro

ZWCAD este un program dezvoltat special pentru proiectarea asistată de calculator. Având funcționalități inovatoare ce pot fi individualizate în funcție de nevoile fiecăruia, programul oferă o soluție economică de lucru, de la începutul și până la finalul proiectelor. ZWCAD a fost creat pentru oricine dorește un program CAD rapid, eficient și complet, ce dispune de toată puterea și versatilitatea programelor consacrate în domeniu. Programul rulează sub sistemul de operare Windows.

ZWCAD lucrează în mod nativ cu fișiere format dwg, putând citi, edita și salva fișiere create în alte programe CAD și invers, fără să mai fie necesare proceduri de import/export.

Funcționalități ale programului ZWCAD

Sheet Set Manager

Vizualizați, accesați, gestionați și trasați mai multe desene. Toate acestea pot fi realizate într-un singur panou.

Cod de bare și cod QR

Convertiți informațiile în coduri de bare sau coduri QR și integrați-le în desen.

Comparare fișier

Identificați diferențele dintre două desene simultan.

Palete de instrumente

Trageți și utilizați blocuri mecanice, arhitecturale, electrice; stocați blocuri personalizate.

Migrare setări

Migrați setările personalizate de la versiunile anterioare (ZWCAD 2018/2019) la cea mai recentă versiune a programului.

Semnatura digitală

Asigurați-vă sursa originală și fiabilă a datelor despre desen.

Extragerea datelor

Creați și actualizați tabele realizate cu date ale obiectelor pentru o mai bună organizare și analiză a datelor.

Instrumente Express

Sunt disponibile mai multe instrumente de desen la îndemână.

Super Hatch

Hașurare cu blocuri, Xref-uri, imagini etc.

Export de layout

Exportați obiecte vizibile din layout în spațiul de model.

Cerinte de sistem

Spatial Manager for ZWCAD

Windows 7 sau o versiune mai nouă

100 MB spațiu liber pe disc sau mai mult

Windows Installer 3.1 sau o versiune mai nouă

ZWCAD

Sistem de operare

Windows® 7 pe 32 și 64 de biți

Windows® 8 pe 32 și 64 de biți

Windows® 10 pe 32 și 64 de biți

Procesor

CPU Intel® Core™2 Duo sau AMD® Athlon™ X2 sau mai mare

Recomandat i5 sau mai mult

RAM

4 GB sau mai mult

Placă grafică

1 GB sau mai mult

Hard disk

4 GB spațiu liber pe discul OS, 2 GB spațiu liber pe discul de instalare

Monitor

Rezoluția minimă este 1024×768

Rezoluția recomandată este de 1280×1024 sau mai mare

Dispozitive

Mouse și tastatură

wheelmouse de preferat

Activare ZWCAD

Este necesară conexiune la internet pentru activare

Licenta si livrare

Licența permanentă: este inclusa mentenanta anuala pentru licenta Spatial Manager. Licenta de ZWCAD Pro nu are mentenanta anuala.

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2-4 zile de la confirmarea comenzii.

Back to Top
×