Spatial Manager Desktop

Spatial Manager Desktop

139,00 429,00  +TVA

Spatial Manager Desktop este o aplicație desktop pentru Windows concepută pentru a gestiona datele spațiale într-un mod simplu, rapid și ieftin. Acest instrument a fost dezvoltat de un grup de profesioniști care lucrează în domenii precum GIS, planificare, infrastructură și inginerie civilă, și oferă utilizatorilor instrumente puternice pentru a aborda cele mai comune sarcini de gestionare și operare a informațiilor spațiale.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Spatial Manager Desktop este un instrument puternic dezvoltat pentru utilizatorii care trebuie să importe, să exporte și să gestioneze date spațiale într-un mod simplu și rapid. Aplicația este concepută pentru gestionarea avansată a datelor geospațiale.

aplicatie-Spatial-Manager-Desktop-cadware

Caracteristici-cheie ale Spatial Manager Desktop

Citire și scriere date spațiale

Citiți și scrieți date spațiale utilizând o gamă largă de formate de fișiere și servere spațiale.

Spatial Manager Desktop vă permite să citiți și să scrieți un spectru larg de date geospațiale din/către fișiere (OpenStreetMap, KML / KMZ, Shapefiles, GML etc.) și servere sau magazine de date (PostGIS, SQL Server, WFS etc.).

Utilizați ferestrele pas cu pas avansate ale Spatial Manager Desktop pentru a defini datele spațiale sursă și datele de interes și pentru a importa sau exporta parametrii.

Transformarea coordonatelor

Calculați transformările geometrice ale caracteristicilor din procesele de import și export.

Spatial Manager Desktop va calcula transformările geometrice ale caracteristicilor în procesele de import și export, care vor depinde de sistemul de coordonate ales (CRS) pentru datele sursă și datele de interes.

Utilizatorul poate alege CRS-urile corespunzătoare dintr-un catalog CRS complet sau dintr-o listă care include cele mai recente CRS-uri utilizate.

Layer management

Aranjați-vă hărțile în layere care pot fi gestionate complet de aplicație.

Spatial Manager Desktop vă permite să vă structurați hărțile după layere al căror control se regăsește într-o multitudine de funcții concepute pentru a vă optimiza documentele.

Veți putea să vă organizați layerele în plus față de cele generate automat în procesele de import, să le sortați, să le controlați vizibilitatea etc. Spatial Manager Desktop include, de asemenea, funcții avansate pentru a separa informațiile pe layere în funcție de valorile datelor, pentru a exporta layere complete sau selecții de control sau vizualizarea hărții în funcție de layerul selectat.

Interogare date și editare

Gestionați datele alfanumerice atașate elementelor, proiectați și editați structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor.

Spatial Manager Desktop va gestiona datele alfanumerice care pot fi atașate elementelor din procesele de import, însă utilizatorii pot edita structura tabelelor care va fi utilizată pentru stocarea datelor. Ei pot gestiona domeniile în funcție de propriile nevoi.

În plus, valorile datelor pot fi modificate în grila de date a aplicației, existând funcții pentru a selecta elemente prin întrebări (Queries) sau pentru a efectua procese ușoare de căutare și înlocuire (Find and Replace). Aplicația oferă, de asemenea, funcții care permit mărirea la elementele selectate sau la un layer specific.

Hărți de fundal

Alegeți dintr-o multitudine de hărți de fundal dinamice de la furnizori precum Google Maps, OpenStreetMap, Bing, MapBox, Ordnance Survey etc. sau configurați propriile hărți de pe serverele TMS, WMS sau WMTS.

Spatial Manager Desktop permite utilizatorilor să aleagă dintr-o mulțime de hărți de fundal dinamic de la mulți furnizori sau hărți personalizate de pe servere TMS, WMS sau WMTS. Aceste hărți vor îmbunătăți calitatea documentelor și le vor permite utilizatorilor să compare și să verifice mai bine.

Imaginile hărții sunt actualizate automat atunci când vizualizarea documentului se modifică (de ex., zoom) și rezoluția imaginilor este adaptată automat la dimensiunea vizualizării. Utilizatorul poate exporta/importa definiții de hartă personalizate pentru a fi partajate cu alți utilizatori.

Spatial Manager Desktop – Analiza spațială

Efectuați operațiuni de analiză spațială peste obiectele din desen sau hartă generând obiecte noi din această analiză.

Spatial Manager Desktop oferă un set cuprinzător de instrumente pentru a efectua operațiuni de analiză spațială peste obiectele vectoriale ale desenului sau hărții și datele atașate acestora, rezultând obiecte noi generate de rezolvarea acestor operații.

Operațiile de analiză spațială pot fi efectuate pe o combinație de tabele, layere sau obiecte de desen selectate anterior prin interacțiunea cu elementele de pe ecran sau utilizând interogările  avansate de selecție ale aplicației.

Publicarea pe Google Earth

Exportați toate sau o parte dintre elementele din layerele vizibile ale hărții și datele acestora într-un fișier KML sau KMZ.

Spatial Manager Desktop include o funcție specifică concepută pentru a exporta toate sau o parte dintre obiectele din layerele vizibile ale hărții și datele acestora, într-un fișier KML sau KMZ (Google Earth) printr-o operație cu un singur click.

Organizarea actuală a layerelor, proprietățile și caracteristicile lor sunt luate în considerare la crearea fișierului de rezultate GE, iar acest fișier poate fi deschis direct în Google Earth (dacă este instalat).

Căutați locații

Localizați geografic pe hartă adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte/repere geografice.

Spatial Manager Desktop include funcții pentru a localiza geografic pe hartă adresele poștale, străzile, cartierele sau alte obiecte geografice. De asemenea, vă permite să accesați o fereastră-text de căutare a locațiilor și să măriți automat sau să inserați geometria locației selectate.

Taskuri și procese

Spatial Manager Desktop include posibilitatea de a salva sarcini care simplifică rularea proceselor de import și export repetitive. Taskurile/sarcinile Spatial Manager Desktop sunt modul în care utilizatorul poate salva orice proces de import sau export și parametrii săi pentru a rula procese repetitive pentru tabelele de date de import sau export. Utilizatorul poate realiza orice task direct din aplicație sau din fereastra de comandă a sistemului de operare; de asemenea, această caracteristică permite utilizatorului să definească procesele discontinue.

 

Basic Edition

Citire și scriere date spațiale
Transformarea coordonatelor
Managementul layerelor
Hărți de fundal
Multilingv
Licență permanentă

Standard Edition

Citire și scriere date spațiale
Transformarea coordonatelor
Managementul layerelor
Interogarea și editarea datelor
Hărți de fundal
Publicarea pe Google Earth
Multilingv
Licență permanentă

Professional Edition

Citire și scriere date spațiale
Transformarea coordonatelor
Managementul layerelor
Interogarea și editarea datelor
Hărți de fundal
Analiză spațială
Publicarea pe Google Earth
Căutare locații
Sarcini și procese
Multilingv
Licența permanentă

Sursa:

https://www.spatialmanager.com/spm-desktop/overview/

Cerinte de sistem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2003 SP2, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Vista SP1, Windows XP SP3

Grafică VGA de 1024 x 768 sau mai mare

1 procesor GHZ pe 32 de biți sau pe 64 de biți sau mai rapid

1 GB RAM sau mai mult (4 GB recomandat)

2 GB spațiu liber pe disc sau mai mult

Profil client Microsoft .NET 4.0

Windows Installer 3.1 sau o versiune mai nouă

Internet Explorer 5.01 sau o versiune mai nouă

Licenta si livrare

Licența permanentă: este inclusa mentenanta anuala pentru primul an.

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2-4 zile de la confirmarea comenzii.

Back to Top