Program GIS Spatial Manager for ZWCAD

289,00 499,00  +TVA

Spatial Manager for ZWCAD este un plugin puternic conceput pentru utilizatorii ZWCAD, care trebuie să importe, să exporte, să transforme și să gestioneze date spațiale într-un mod simplu, rapid și ieftin, care include multe funcționalități care nu au mai existat în ZWCAD.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Spatial Manager for ZWCAD vine într-o aplicație care rulează în interiorul ZWCAD și permite utilizatorului să importe și să exporte date geospațiale între desene ZWCAD și fișiere geospațiale, servere de date sau baze de date, să afișeze hărți de fundal, să gestioneze date alfanumerice și tabele de date, să creeze modele de teren și contururi, să caute locații, să transforme sistemele de coordonate și multe alte funcționalități geospațiale.

Spatial-Manager-for-ZWCAD-cadware

Caracteristici-cheie ale Spatial Manager for ZWCAD

Importați date spațiale în ZWCAD

Importă date spațiale în desene ZWCAD noi sau existente ca obiecte ZWCAD și date de entitate extinse (EED), utilizând o fereastră pas cu pas care permite utilizatorului să aleagă sau să selecteze toți parametrii de import necesari pentru a obține informații spațiale diferențiate într-un desen CAD.

Importul în serie, suprapunerea automată, umplerea poligoanelor, blocurile în funcție de valorile datelor și atributele mapate, etichetarea, altitudinea, grosimea sau filtrele spațiale sunt doar o parte a funcționalităților aplicației atunci când se importă din fișiere spațiale, baze de date etc.

Importați taskuri

Salvați activitățile pentru a relua procesele de import (inclusiv toți parametrii procesului) de câte ori doriți.

Taskurile Spatial Manager for ZWCAD vă permite să repetați orice proces de import de câte ori doriți, fără a fi nevoie să introduceți din nou parametrii săi. Gestionați și executați sarcini în paleta principală a aplicației.

Exportați date spațiale din ZWCAD

Exportă obiecte din desen în fișiere spațiale sau baze de date și salvează datele extinse ale entității (EED) ca tabele de date alfanumerice.

Spatial Manager for ZWCAD exportă obiecte din desen în fișiere spațiale sau baze de date și salvează datele extinse ale entității (EED) ca tabele de date alfanumerice folosind o fereastră pas cu pas, care împărtășește câțiva pași cu fereastra de import. În același mod, utilizatorul poate alege sau selecta parametrii de export pentru a defini toate datele de interes dintr-un număr mare de posibilități.

Există opțiuni pentru exportul coordonatelor, lungimii sau suprafeței, layerului de obiecte, identificatorului și înălțimii, atributelor și numele referințelor de bloc și proprietățile lor, textele și proprietățile acestora etc. Obiectele vor fi filtrate automat la export și toate operațiunile geometrice necesare să se potrivească formatului de date în care doriți să exportați (cum ar fi segmentarea obiectelor curbate) sunt efectuate automat.

Transformarea coordonatelor

Calculați transformările geometrice ale obiectelor în procesele de import și export.

Spatial Manager for ZWCAD va calcula transformările geometrice ale obiectelor din procesele de import și export, care vor depinde de sistemul de coordonate ales (CRS) pentru datele sursă și de interes.

Utilizatorul poate alege CRS-urile corespunzătoare dintr-un catalog CRS complet sau dintr-o listă care include cele mai recente CRS-uri utilizate.

Gestionarea datelor, interogare și editare

Gestionați datele alfanumerice atașate obiectelor, proiectați și editați structura care va fi utilizată pentru a stoca datele.

Spatial Manager for ZWCAD va gestiona datele alfanumerice care pot fi atașate obiectelor din procesele de import, însă utilizatorii pot proiecta și edita structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor. Ei pot gestiona tabelele și câmpurile în funcție de propriile nevoi.

În plus, valorile datelor pot fi modificate în paleta aplicației și există comenzi pentru selectarea obiectelor după interogări sau în funcție de tabelul pe care sunt atașate. În plus, aplicația oferă și o comandă care permite mărirea obiectelor selectate.

Grila de date

Grila de date (Data Grid) vă permite să vizualizați, să editați datele obiectelor din orice tabel din desen. De asemenea, puteți selecta obiecte din grila de date, puteți exporta datele din tabele și multe altele.

Grila de date, care este complet interactivă și sincronizată automat cu desenul curent, este instrumentul principal al aplicației pentru orice activitate legată de gestionarea datelor obiectelor și a obiectelor legate/conectate.

La fel ca orice paletă ZWCAD, grila de date poate fi aranjată, redimensionată, activată, dezactivată, grupată etc. Veți putea sorta rândurile și coloanele de date, să proiectați coloanele de date care vă interesează să le afișați, să utilizați mai multe funcții prin butonul din dreapta și să accesați principalele comenzi ale aplicației legate de tabelele de date.

Hărți de fundal

Alegeți dintr-o mulțime de hărți dinamice de fundal de la furnizori precum Google Maps, OpenStreetMap, Bing, MapBox, Ordnance Survey etc. sau configurați propriile hărți de pe serverele TMS, WMS sau WMTS. Aceste hărți vor îmbunătăți calitatea desenelor și vor permite utilizatorilor să compare și să facă verificări mai ușor.

Imaginile hărții sunt actualizate automat când se modifică vizualizarea desenului și rezoluția imaginilor este adaptată automat la dimensiunea vizualizării. Utilizatorul poate face instantanee statice georeferențiate ale hărților, și exporta/importa definiții de hartă personalizate pentru a fi partajate/împărtășite/share-uite cu alți utilizatori.

Terenuri

Creați terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D sau din serviciile Elevation.

Fereastra pas cu pas de terenuri a Spatial Manager for ZWCAD permite utilizatorilor ZWCAD să creeze terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D (puncte, ochiuri sau din serviciile online Elevation.

Personalizați contururile (2D sau 3D, etichetare parametrică etc.), alegeți opțiuni avansate în procesele de creare 3D etc.

Analiză spațială

Efectuați operațiuni de analiză spațială peste obiectele din desen generând obiecte noi din această analiză.

Spatial Manager for ZWCAD oferă un set cuprinzător de instrumente pentru efectuarea operațiunilor de analiză spațială cu entitățile vectoriale din desen și datele atașate ale acestora, rezultând noi obiecte generate de rezolvarea acestor operațiuni.

Operațiile de analiză spațială pot fi efectuate pe o combinație de tabele, layere sau obiecte de desen selectate anterior prin interacțiunea cu elementele de pe ecran sau utilizând interogările avansate de selecție ale aplicației.

Publicarea pe Google Earth

Exportați toate sau o parte din obiectele din layerele vizibile ale desenului și datele acestora într-un fișier KML sau KMZ. Spatial Manager for ZWCAD include o comandă specifică concepută pentru a exporta toate sau o parte din obiectele din straturile vizibile ale desenului și datele acestora, într-un fișier KML sau KMZ (Google Earth) printr-o operație cu un singur click.

Organizarea curentă a layerelor, a proprietăților layerelor și obiectelor sunt luate în considerare la crearea fișierului GE rezultat, iar acest fișier poate fi deschis direct în Google Earth (dacă este instalat).

Integrare Google Street View

Browserul de imagini dinamice Google Street View pe orice desen sau hartă georeferențiată.

Utilizați paleta „Street View” pentru a vizualiza și naviga imagini Street View selectând un punct de desen pentru care există astfel de imagini

Când executați comanda „SPMSTREETVIEW”, o hartă a străzilor și drumurilor pentru care sunt disponibile imagini Street View este afișată pe ecran și suprapusă pe desen (culoare albastră). Această hartă este regenerată automat când se modifică vizualizarea desenului.

Căutați locații

Localizați geografic în desenul vostru adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice.

Spatial Manager for ZWCAD include funcții de localizare geografică în desenul vostru de adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice.

Vă permite să accesați o fereastră-text de căutare a locațiilor și să măriți automat sau să inserați geometria locației selectate.

Etichetați obiectele

Etichetați valorile datelor din tabelele atașate obiectelor ca texte.

Spatial Manager for ZWCAD vă permite să creați etichete text în desen din obiectele selectate de pe desen sau hartă. Selecția obiectelor poate fi diversă: manuală, prin interogare sau după tabel.

În cadrul parametrilor de etichetare puteți alege opțiuni precum câmpul tabelului care urmează să fie etichetat, stilul de etichetare (tipul fontului, înălțimea textului, rotația textului etc.), precum și layerul de destinație și aplicarea culorilor aleatorii noilor layere.

Noutati Spatial Manager versiunea 7

Odată cu lansarea versiunii Spatial Manager 7 sunt oferite noi funcții și optimizări care vă permit să fiți mult mai productivi în dezvoltarea oricărui proiect, analiză sau lucrări legate de informații teritoriale și geografice. Mai jos veți descoperi despre posibilitățile noii palete Street View, instrumentele avansate pentru GIS și selecția obiectelor și multe alte funcții interesante.

Noi funcționalități și îmbunătățiri:

Street View – Noua paletă AutoCAD/BricsCAD/ZWCAD/GstarCAD pentru afișarea (și navigarea) imaginilor dinamice Google Street View pe orice desen/hartă

1-Noutati-Spatial-Manager-versiunea-7-cadware-engineering

GIS analysis tools (instrumente de analiză GIS) – Operații avansate geometrice și de date pentru crearea de noi obiecte din procesele de analiză

2-Noutati-Spatial-Manager-versiunea-7-cadware-engineering

Buffer: poligoane tampon în jurul obiectelor punctiforme, a obiectelor liniare sau a granițelor poligonului

Overlay (suprapunere): noi obiecte bazate pe operațiuni geometrice și de date între grupurile de obiecte existente (Intersect, Union, Erase, Identity, Clip, Paste sau Symmetric Difference)

Dissolve (dizolvare): poligoane noi bazate pe gruparea altor poligoane adiacente cu unele date comune

Centroids: crearea poligoanelor centroide prin adoptarea datelor poligoanelor

Areas of influence (zone de influență): poligoane definite de setul de puncte cel mai apropiat de fiecare punct dintr-o selecție de puncte din desen

Spatial Query Selection (selecția interogării spațiale) – Sistem avansat de selecție a obiectelor bazat pe operațiuni geometrice și de date între grupurile de obiecte existente (Intersect, Touches, Within, Contains, Disjoint, Overlaps sau Crosses)

3-Noutati-Spatial-Manager-versiunea-7-cadware

Object Labeling (etichetarea obiectelor) – Texte bazate pe datele obiectelor

Altele

 • Locația selectată de utilizator și numele pentru fișierele de imagini rezultate din capturile Background Map
 • Regenerare dinamică transparentă a Background Map (hărții de fundal) la modificările vizualizării (Zooms, Pan etc.) chiar dacă rulează o altă comandă
 • Opțiunea de a eticheta obiecte liniare într-un singur punct prin intermediul etichetelor repetate pe lungimea obiectului
 • Furnizorul de date GPX (GPS) acceptă acum și scrierea
 • Furnizor nou pentru citirea fișierelor Esri ASCII Grid
 • Opțiuni de selecție legate de date (prin Table și Query) în comenzile care permit selectarea obiectelor (Export, Publicare în Google Earth etc.)
 • Eliminarea simultană a mai multor câmpuri în definițiile tabelului de date (Data Table)
 • Selectarea opțională a fișierelor Grid necesare pentru o transformare a coordonatelor folosind Grids
 • S-au actualizat principalele sisteme de coordonate proiectate Esri (ArcGIS 12.8) și tabelele EPSG (versiunea 10.026)
 • Aspect reînnoit al interfeței și al designului pictogramelor
 • Compatibil cu AutoCAD 2022, BricsCAD 21, ZWCAD 2022, GstarCAD 2021

Notă: Unele funcționalități pot fi găsite numai în variantele Standard sau Professional. De asemenea, unele dintre acestea se aplică numai versiunilor CAD mai noi și este posibil să nu fie disponibile în versiunile mai vechi ale AutoCAD, BricsCAD, ZWCAD sau GstarCAD.

Basic Edition

Import date spațiale în ZWCAD
Transformarea coordonatelor
Etichetare obiecte
Multilingv
Licență permanentă

Standard Edition

Import date spațiale în ZWCAD
Transformarea coordonatelor
Gestionarea datelor, interogare și editare
Hărți de fundal
Publicarea în Google Earth
Etichetare obiecte
Multilingv
Licență permanentă

Professional Edition

Import date spațiale în ZWCAD
Import sarcini
Export date spațiale din ZWCAD
Transformarea coordonatelor
Gestionarea datelor, interogare și editare
Grila de date
Hărți de fundal
Terenuri
Analiză spațială
Publicarea în Google Earth
Integrare Google Street View
Căutare locații
Etichetare obiectele
Multilingv
Licență permanentă

Cerinte de sistem

Windows 7 sau o versiune mai nouă

100 MB spațiu liber pe disc sau mai mult

Windows Installer 3.1 sau o versiune mai nouă

Licenta si livrare

Licența permanentă: este inclusa mentenanta anuala pentru primul an.

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2-4 zile de la confirmarea comenzii.

Back to Top
×