Revit Structure – Prezentare Rebar în vizualizări 3D

Indiferent dacă folosiți instrumentele de armare standard din Revit sau dacă apelați la un add-on precum utilitarul de beton prefabricat, barele individuale și ochiurile sunt afișate ca linii simple, deși cu un cod de culoare pentru a oferi informații despre dimensiunea barelor. Cu toate acestea, uneori este de dorit să se prezinte elementele de armatura ca geometrie solidă pentru detalii, coordonare sau prezentare 3D. Acest lucru se realizează cu ușurință prin setarea unei proprietăți de suprascriere a instanțelor fie pe bare individuale, fie pe un obiect de armare a zonei.

Trecând la afișarea cadrului de fire de armare, selectați elementele de armare care trebuie afișate prin betonul care le conține și faceți click pe funcția de editare a stărilor de vizibilitate.

Acest lucru va oferi o fereastra de dialog în care vederile specifice pot fi ignorate în ceea ce privește armarea betonului. Vizualizați fără obstrucție (View unobscured) înseamnă că armarea va apărea în interiorul gazdei structurale. Vizualizarea ca solid (View as solid) vă asigura că obiectul de armare arată ca adevărată geometrie solidă la nivel fin de detaliu.

Bifați vizualizarea și stilul, după caz, treceți la vederea dorită și observați că anumite elemente de armare sunt acum vizibile. Pentru a vedea barele ca geometrie nu uitați să setați vizualizarea la un nivel fin de detaliu. Vizualizarea 3D poate fi blocată și elementele etichetate după dorință.

Sursa