Room Tools – un add in util pentru Autodesk Revit

În timp ce instrumentele Revit pentru crearea și gestionarea informațiilor despre încăperi/camera funcționează bine, există Room Tools, un instrument suplimentar care facilitează lucrul cu obiectele din cameră și crearea desenelor încăperii.

 

Când șterg încăperile dintr-un proiect, ele rămân ca si elemente redundante, ceea ce poate fi enervant dacă acest fapt nu este necesar în proiectul respectiv.

 

Room Tools are opțiunea de a elimina toate camerele redundante. De asemenea, Room Tools prezintă funcționalități pentru mutarea punctului de locație al unei camere înapoi în centru, precum și mutarea etichetelor camerei în același punct.

 

Funcția Create views este un instrument util pentru a crea detalii de finisaje de cameră. Această comandă funcționează ca o îmbunătățire a funcție de apelare. Componenta suplimentară va crea planuri, planuri reflectate pentru tavan, ridicări și vizualizări 3D. Modificările la scară și de denumire pot fi efectuate după bunul plac.

 

Vizualizările sunt în mod efectiv duplicate fără a detalia, dar etichetele și elementele pot fi transferate sau aplicate cu ușurință prin mijloace convenționale. Dacă lucrați la proiecte mai mari, ar fi util să aveți câteva opțiuni de filtrare cu selecția camerei și poate permite aplicarea șabloanelor de vizualizare. Cu toate acestea, aceste instrumente de cameră sunt un bun venit pentru oricine lucrează cu interiorul clădirii, economisind timp.

 

Complementul este disponibil pentru Revit 2017-2020 și poate fi descărcat din App Store aici

Descriere

Room Tools este o aplicație gratuită Autodesk® Revit® care conține funcții care vă permit să:

  • Eliminați camere redundante (pentru a elimina camerele redundante din documentul curent)
  • Cameră centrală (relocați locația camerelor în centrul camerelor)
  • Etichetă cameră în cameră (relocați etichetele camerelor în punctele de locație ale camerelor)
  • Creare Vizualizare (creare plan, etaj plafon, vedere 3D și ridicări pentru camere)

Compatibil cu toate versiunile recente Revit lansate 2017,2018,2019 și 2020.

Sursa