Noutăți în versiunea Twinmotion 2022.1

Versiunea Twinmotion 2022.1 oferă mai multe funcții noi care îi ajută pe arhitecți și designeri să creeze și să partajeze vizualizări uimitoare și să se bucure de o experiență captivantă în lucrul cu aplicația.

Caracteristici-cheie în versiunea Twinmotion 2022.1

Path Tracer

Creați imagini in timp real comparabile cu randările offline, inclusiv iluminare globală fără compromisuri, refracții corecte din punct de vedere fizic, anti-aliasing (acel aspect zimțat pe marginile curbelor) și multe altele, cu noul Path Tracer.

Acest mod precis de randare progresivă accelerat de DXR* poate fi activat cu ușurință în fereastra de vizualizare cu o singură apăsare de buton sau poate fi folosit pentru a scoate imagini statice și panorame uimitoare, direct din Twinmotion, în câteva minute. Poate fi folosit și pentru a randa vederi ortografice cu umbre.

* Path Tracer necesită Windows DirectX 12 și un GPU care suporta ray-tracing DXR în timp real. Vedeți acest articol pentru cerințele complete.

Acces rapid în Twinmotion Cloud Acces pentru toți utilizatorii

Partajează proiectele cu oricine de oriunde în lume! Cu doar un computer simplu, o tabletă sau un smartphone și un browser web utilizatorii pot vizualiza și interacționa cu o prezentare sau o panoramă care rulează pe un GPU de ultimă generație în cloud. Odată cu noua versiune Twinmotion 2022.1, această funcție este acum disponibilă pentru toți utilizatorii ca parte a programului Early Access, inclusiv cei cu licențe educaționale și cei aflați în perioada de testare a aplicației.

În plus, noile Panorama Sets vă permit să selectați puncte de vedere specifice pentru o revizuire, în loc să oferiți o scenă complet navigabilă. De asemenea, acum este mai ușor să partajați linkuri și să actualizați prezentările.

Noutati-Twinmotion-2022.1-cadware-engineering

HDRI Skydome

Folosită împreună cu Path Tracer, noua funcție Skydome vă permite să creați ceruri și lumini mai realiste pentru fotografii exterioare convingătoare. Acum este oferită o bibliotecă extinsă de 285 de ceruri din care să alegeți sau puteți utiliza propria textură HDRI personalizată.

Noutati-versiune-Twinmotion-2022.1-cadware-engineering

Suport pentru sincronizare multiplă Datasmith

Sincronizați simultan fișierele din mai multe instrumente CAD în aceeași scenă Twinmotion prin Datasmith. De exemplu, este posibil să aveți un peisaj în Rhino și clădiri în Revit; acum puteți continua să editați fiecare dintre acestea în timp ce vizualizați rezultatul combinat în Twinmotion.

Noutati-la-versiunea-Twinmotion-2022.1-cadware-engineering

Import de nor de puncte LiDAR

A fost adăugată, de asemenea, posibilitatea de a încărca și afișa date scanate cu laser din formate populare, obținute de obicei în contextul unor aplicații arhitecturale sau industriale cu scannere precum Leica sau Trimble. Acest lucru vă permite să vizualizați un proiect în contextul peisajului și/sau al structurilor existente.

cadware-engineering-noutati-in-versiunea-Twinmotion-2022.1

Versiunea Twinmotion 2022 – mii de obiecte noi

Au fost adăugate încă două categorii de la Quixel Megascans, aducând în Twinmotion peste 200 de noi specii de plante 3D, fiecare cu mai multe variante, și peste 2.000 de noi abțibilduri. De asemenea, s-a adăugat opțiunea de a selecta ce variante din fiecare set de plante 3D să fie folosite.

În plus, există aproape 150 de noi obiecte de mobilier de interior și exterior.

În același timp s-a făcut posibilă utilizarea de texturi personalizate pentru Reflectivity, Glow, Bump și Metalness atât cu abțibilduri standard, cât și cu noua bibliotecă de abțibilduri Quixel.

Update-uri-la-versiunea-Twinmotion-2022.1-cadware-engineering

Suport 3Dconnexion SpaceMouse

S-a adăugat suport pentru dispozitivele SpaceMouse 3Dconnexion, care oferă navigare 3D fluidă și eficientă, acces ușor la comenzile utilizate frecvent și trecere fără probleme între diferite aplicații 3D.

Editare în modul ecran complet

Acum este posibil să efectuați diverse acțiuni de editare, cum ar fi transformarea, copierea și ștergerea obiectelor în modul ecran complet, permițându-vă să faceți modificări unei scene în timp ce rămâneți într-un mediu captivant.

Pivot central și axă locală

A fost adăugată opțiunea de a edita pivoturi ale obiectelor și de a efectua acțiuni în spațiul local, permițându-vă să controlați mai bine translația, rotația și scalarea pe care le-ați aplicat obiectelor.

 

Cumpără acum: