fbpx

Software arhitectura Autodesk Revit 2024

2.515,00 2.775,00  +TVA

Autodesk Revit este un software pentru BIM. Functiile puternice va permit sa utilizati in mod inteligent procesul de proiectare bazat pe model pentru a planifica, proiecta, construi si gestiona cladiri si lucrari de infrastructura. Revit suporta un proces de proiectare si colaborare multidisciplinara.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Aplicatia Autodesk Revit functioneaza in modul in care gandesc arhitecti si designeri, astfel incat sa puteti dezvolta proiecte arhitecturale de calitate. Utilizand instrumente special concepute pentru a sprijini fluxul de lucru al Building Information Modeling (BIM) puteti crea si analiza conceptele si mentine viziunea in fazele de design, documentatie si constructie.

ProiectareModelati cladiri, analizati si simulati sisteme si structuri, si generati documentatie de proiect din modelul Revit.
ColaborareMai multi membrii ai echipei pot accesa modelul ceea ce duce la o mai buna colaborare si o reducere a erorilor si modificarilor.
VizualizareComunicati ideile mai eficient catre beneficiari si membrii ai echipei prin utilizarea modelelor pentru a genera vizualizari 3D de impact.

Unelte create special pentru fiecare disciplina
Fie ca sunteti arhitect, inginer mecanic sau instalator, structurist sau constructor, Autodesk Revit ofera functii BIM special create pentru dumneavoastra.

Pentru arhitecti
Folositi Revit pentru a duce un proiect de la concept si pana la documentatia de constructie intr-o singura aplicatie software. Optimizati performantele cladirii si creati vizualizari uimitoare.
Pentru ingineri de structuri
Utilizati unelte speciale pentru proiectare de structuri pentru a crea modele inteligente, corelate cu alte componente ale cladirii. Evaluati modul in care acestea se conformeaza regulilor de constuctie si siguranta.
Pentru ingineri de instalatii
Proiectati sisteme de instalatii  in cladiri cu mai mare precizie si mai bine corelate cu componentele arhitecturale si structurale, folosind informatiile coordonate din modelul inteligent.
Pentru constructori
Evaluati modul in care se poate realiza constructia inainte de a incepe lucrul. Obtineti o mai buna intelegere a mijloacelor, metodelor si materialelor si cum se imbina in procesul de constructie.

Revit: o solutie pentru colaborare BIM
Cu ajutorul Revit, mai multi membri ai echipei pot lucra simultan la un proiect folosing un model central accesibil tuturor.

Autodesk Revit este o solutie completa care contine functionalitatile Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit MEP si Autodesk Revit Structure.

Ce e nou in Revit 2021?

Ce e nou în Revit 2022?

 • Îmbunătățiri ale listelor, adnotărilor și etichetelor, actualizări care fac configurarea și crearea proiectului mai precise, mai rapide și mai puțin predispuse la erori.
 • Instrumentul Design to Fabrication a fost îmbunătățit pentru a oferi un flux de lucru mai lin și mai consistent.
 • Acum este posibilă conectarea fișierelor McNeel Rhinoceros 3DM direct la Revit 2022.
 • A fost introdus un nou flux de lucru între Revit și FormIt Pro.
 • Revit 2022 oferă pereți îngustați și editare profil pereți înclinați, noi categorii pentru a sprijini modelarea generică pentru elemente de design obișnuite, cum ar fi amenajări peisagistice, echipamente pentru alimente și servicii medicale, circulație verticală și multe altele.

Noutăți în Revit 2023

 • Instrumente de modelare și documentare extinse și ajustate (de exemplu, filtrarea după sheet, funcții noi pentru controlul afișării și etichetării elementelor deplasate, care aduc mai multă claritate adnotărilor complexe, un nou instrument Measure în 3D).
 • Mai multă flexibilitate și control pentru inginerii structurali cu modelarea analitică reînnoită (automatizări pentru biblioteci, îmbunătățiri pentru armătură, inclusiv plasarea adaptativă și vizualizare mai bună).
 • Un nou flux de lucru de analiză electrică introdus în Revit 2023 conceput pentru a utiliza DWG-uri, PDF-uri sau modele Revit.
 • Fidelitate mai bună a datelor, de la crearea formularelor până la documentare, cu schița 3D în Revit și FormIt Pro.
 • Noi modalități de gestionare și partajare a datelor, cu Data Exchanges în Autodesk Docs.
 • Modernizarea interfeței la Generative Design și Dynamo Player, care includ slidere, casete de introducere numerică, mai multe descrieri în meniu, ajutor pentru găsirea mai ușoară a produselor și suport. Dynamo 2.13 incude upgrade-uri pentru Groups, scrollare pentru Wires și capacitatea de a fixa, urmări și organiza noduri și grafice.

Noutăți în Autodesk Revit 2024

 • Site Tools pentru Revit și Revit LT: acest nou set de instrumente susține proiectarea și documentarea peisajelor cu detalii bogate. Puteți utiliza Site Tools pentru: colectarea și racordarea datelor privind condițiile existente din importurile CAD, fișierele de puncte CSV și multe altele, modelarea ușoară a designului, cu instrumente versatile, completarea vederilor/sheeturilor, calcularea cantităților de materiale etc.
 • Link Coordination Model din Autodesk Docs în Revit facilitează sincronizarea și coordonarea elementelor de proiectare pentru echipele de proiect. Mențineți fișierele proiectului și echipele pe aceeași pagină. Conectați modele și vederi din oricare dintre cele peste 60 de formate acceptate de Docs și Autodesk Construction Cloud direct în Revit. Utilizați modelul de coordonare ca referință vizuală (pe fundalul modelului Revit) atunci când proiectați în Revit. Reduceți necesitatea interpretării atunci când coordonați livrabile de proiectare actualizate cu partenerii și echipele de proiect.

Cerinte de sistem

Configuratie minima:

 • Microsoft Windows 10 (64-bit)
 • Procesor single-core sau multi-core, Intel Pentium, Xeon, sau seria i sau echivalent AMD cu tehnologie SSE2 si cu cea mai mare viteza accesibila.
 • 8 GB RAM (16 GB recomandat)
 • 30 GB spatiu liber pe hard-disk
 • Monitor cu rezolutie 1680 x 1050 si placa grafica 24-bit color (recomandat placa grafica dedicata cu accelerare hardware si suport pentru Microsoft DirectX 11 sau mai nou si Shader Model 5 pentru grafica avansata)
 • Windows Internet Explorer 10 (sau mai nou)
 • Conexiune Internet pentru download si activare

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

 • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
 • suport tehnic la Autodesk
 • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
 • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top