Program de Editare Nori de Puncte Aplitop Tcp PointCloud Editor

495,00 1.375,00  +TVA

Tcp PointCloud Editor este o aplicație autonomă care permite afișarea, editarea și analizarea norilor de milioane de puncte captate de scannere fixe sau mobile, de tehnologia LiDAR sau generate de aplicații de fotogrammetrie.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Gestionare nori de puncte

Tcp PointCloud Editor. Norii de puncte pot fi importați în cele mai comune formate de pe piață. Punctele pot avea atribute de culoare, intensitate, timp și categorie și pot fi reprezentate pe baza acestor proprietăți. Puteți aplica norilor decalaje, rotații sau transformări, precum și să îi înregistrați folosind puncte de control.

Tcp-PointCloud-Editor-gestionare-nori-de-puncte-cadware-engineering

De asemenea, puteți genera și analiza suprafețe și grile, puteți calcula profiluri și volume, desena cu un simplu CAD pe norul de puncte etc. Oferă opțiuni multiple pentru importarea și exportul formatelor precum LandXML, IFC, DWG, PDF 3D etc.

Tcp PointCloud Editor – filtrare și editare

Aplicația conține instrumente pentru selecția grafică a punctelor după fereastră, polilinie, sferă. Selecția după atribute precum culoarea, intensitatea sau categoria, fac posibilă selecția unui unui punct și ștergerea acelora care au proprietăți/caracteristici similare. Selecția geometrică permite filtrarea punctelor după densitate, izolare, model etc. Filtrul de teren ajută la determinarea punctelor care aparțin terenului. Comenzile de editare sunt aplicate la selecția de puncte, fiind capabile să șteargă, să schimbe în categorie, să le ascundă și să le extragă într-o fereastră separată.

Produs-Tcp-PointCloud-Editor-filtrare-si-editare-cadware

Model digital

Cu norul de puncte puteți crea o suprafață sau mesh și să generați linii de contur. Simbologia modelelor se poate baza pe cote, pante, orientări, umbrire sau ortofotografii. Mesh-urile pot fi editate interactiv sau prin netezire, eliminarea vârfurilor. De asemenea, puteți importa și exporta suprafețe și rețele.

Produs-Tcp-PointCloud-Editor-model-digital-cadware-engineering

Profile și volume

Aplicația are instrumente pentru a importa aliniamente în format LandXML și a calcula un profil rapid din norii de puncte sau model. De asemenea, este posibil să se obțină un profil longitudinal și secțiuni transversale de-a lungul unui aliniament. Secțiunile de vedere de sus sunt utile în special pentru proiectele de construcție BIM.

Volumele de stocuri definite de o polilinie sau strat pot fi calculate rapid, precum și suprafețele și volumele de tăiere și umplere între modele.

Produs-Tcp-PointCloud-Editor-profile-si-volume-cadware

Utilități

Aplicația include un CAD simplu care vă permite să desenați pe diferite layere, folosind ca referințe norul de puncte și alte obiecte și puteți importa și exporta fișiere DXF și DWG. Punctele, modelele, aliniamentele și desenele pot fi exportate în PDF 3D și video, după ce traseul a fost definit în prealabil.

Tcp-PointCloud-Editor-cadware-engineering

Cerinte de sistem

Sistem de operare: Windows 10 sau 11 (64-bit)

Procesor: Intel 15 sau mai mult

Memorie: minimum 16 Gb

Hard disk: recomandat SSD

Placă grafică: rezoluție minimă de 1280×1024 pixels

Compatibil cu OpenGL 4.5 sau mai mult

Memorie video minim 2 Gb, recommended 4 Gb sau mai mult

Licenta si livrare

Tipuri de licențe:

Tcp PointCloud Editor – licență permanentă

Tcp PointCloud Editor – abonament anual. Licența se acordă pentru un an și trebuie reînnoită la sfârșitul acestei perioade.

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2-5 zile de la confirmarea comenzii.

Back to Top
×